Nešiojamas maišytuvas Sulčiaspaudė kokteiliams ir kokteiliams Asmeninis maišytuvas Mini sulčiaspaudės puodelis keliaujančiai sporto salei
€44.61

  • Talpa (l) - 1-1.2L
  • Prekės ženklas - Cikuso
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d109038
Pridėti atsiliepimą

[Galingas ir efektyvus] - Nešiojamame maišytuvo ištraukimo puodelyje yra 6vnt 304 nerūdijančio plieno ašmenys, 150 W vardinis variklis ir 5 V vardinė įtampa. Esant dideliam sukimosi dažniui apie 20 000 kartų per minutę, reikia tik 40 sekundžių, kad gautumėte šviežių kokteilių, baltymų / kokteilių, šviežiai spaustų sulčių, kaukių, kūdikių maisto ir kt. Vaisius/daržoves supjaustykite mažais gabalėliais, kad geriau susimaišytų.

[Išplėstiniai maišymo patarimai] - Gavę glotnučio maišytuvą visiškai įkraukite ir dažnai įkraukite po naudojimo. Prieš maišydami įsitikinkite, kad [dangtelis priveržtas], kad nepridėtumėte per daug ingredientų (neviršykite maksimalios linijos), tada į maišymo puodelį įpilkite šiek tiek vandens ar kito buferio. Kai ašmenys pradeda suktis ir maišyti, purtydami maišymo indelį apverskite maišytuvą. Tinkamas valdymas neleis ašmenims užstrigti ir užtikrins geresnius maišymo rezultatus.

[USB įkraunamas ir nešiojamas] - Asmeniniame maišytuve yra įmontuota didelės talpos baterija, kurią galima lengvai įkrauti iš kompiuterio ar kito USB maitinimo šaltinio. Maišytuvą galima visiškai įkrauti per 3 valandas ir tiekti iki 40 gėrimų. Šį 16 uncijų talpos maišytuvą, kurio produkto svoris yra tik 1,5 svaro, galima įdėti į bet kokį maišelį. Jį lengva nešiotis bet kokioje situacijoje, pavyzdžiui, darbe, kelionėse ir šaldytuve namuose.

[Lengva valyti] – bakstelėkite mygtuką 2 kartus, kad paleistumėte maišytuvą. Jei matote, kad mygtukas mirksi, o maišytuvas neįsijungia, patikrinkite, ar butelio viršus nėra priveržtas, ir įsitikinkite, kad ašmenys nėra įstrigę. Mini maišytuvas yra atsparus vandeniui ir labai lengvai valomas.

[Saugus ir patikimas] - Kokteilių ir kokteilių maišytuvas yra pagamintas iš BPA neturinčios, ekologiškos, maistinės ir netoksiškos pct.medžiagos.Veikite tik priveržę buteliuko viršų. Aukštos kokybės baterijos ir nerūdijančio plieno peiliai užtikrina jo ilgaamžiškumą.

Gaminio modelis: HD-08

Nominali galia: 130-150W

Produkto pavadinimas: Nešiojama sulčiaspaudė

Įvesties srovė:1A

Įėjimo įtampa: DC 5V

Talpa: 450ml

Produkto dydis: 70 x 240mm

Medžiaga: ABS + nerūdijantis plienas

spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

1 x Nešiojama sulčiaspaudė

1 x USB kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.