Office dirželis Klipas Raktų pakabukas Pavadinimas Žymų laikiklis Raktų pakabukas Id kortelė Raktas Žiedas Laidas Ritė Atitraukti Traukti raktą Atatrankos ženklelis
€8.89 / €12.89

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d109765
Pridėti atsiliepimą

Visa metalo cinko lydinio konstrukcija su plieninės vielos laidu yra patvariausias ištraukiamas ženkliuko laikiklis.

Komplekte yra raktų pakabukas ir puikiai tinka kaip ištraukiama raktų pakabukas.

27,5 colio plieninės vielos laidas, kuris yra daug stipresnis ir ilgesnis nei paprastai 24 colių nailono traukimo laidas iš kitų daiktų. Atrakinti duris ir patekti į biurą yra lengva su šia ištraukiama ženklelio ritė.

VIENTISAS RITĖS SPAUSTUKAS:Spaustukas yra užsukamas galinėje pusėje, todėl nereikia jaudintis, kad jis nukris. Lengvai prisekite diržus, kišenes, piniginės dirželius, kuprines ar bet kur, kur jums patinka. Puikus vardo kortelės ženklelio laikiklis bet kuriai pramonės šakai, vyrams ir moterims. Puikiai tinka slaugytojams, techninės priežiūros ir biuro darbuotojams, oro uosto FAA ir TSA, apsaugos darbuotojams, policijai, vyriausybei, mokytojams, studentams, saugotojams, gamyklos darbuotojams, darbuotojams, lauko entuziastams ir kt.

Spalva: juoda ir pilka

Medžiaga: cinko lydinys

Pakuote sudaro:

1 x ženklelio ritės spaustukas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.