Geriausiai parduodama ultragarsinė valymo mašina 47000Hz aukšto dažnio vibracija Skalbimo valiklis Skalbimo papuošalai Akiniai Laikrodžių plovimas
€8.85 / €14.75

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • talpa - 300ml
  • Įtampa (V) - 6V
  • Prekės ženklas - FGHGF
  • Galia (W) - 800W

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d116850
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Ši ultragarsinė valymo mašina yra labai naudinga. Jis gali ne tik valyti taures ir papuošalus, bet ir valyti laikrodžius, vaisius, antspaudus, kūdikių butelius ir čiulptukus, kavos puodelius, arbatinukus, vandens puodelius, vyno taures, taures ir elektroniką.protezai, spausdintuvo rašalo galvutės, skustuvai, antgaliai, dantų šepetėliai, monetos, ženkleliai ir daugelis kitų daiktų.

Tai buitinė ultragarso valymo mašina. Jo privalumai yra mažas triukšmas, mažas dydis, patogus valymas ir lengva priežiūra.

Jo lauko kaina taip pat yra labai pigi, jis yra labai švarus ir patogus valyti kasdienius reikmenis.

Tarp visų valymo būdų ultragarsinis valymas yra efektyviausia ir efektyviausia įranga. Veikiant ultragarso bangoms, daug mažų kavitatų

Baterija maitinama. (2 x AAA neįskaičiuota)

Medžiaga: ABS

spalva: oranžinė / geltona / balta

Pakuote sudaro:

1 * skalbimo mašina

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.