karšto oro spragėsių gaminimo aparatas, elektrinis spragėsių gaminimo aparatas su 1200W, sveikas skanus užkandis vaikams suaugusiems puikiai tinka vakarėliams
€25.34 / €36.20

  • Galia (W) - 25W
  • keičiamos plokštės - Slapukų kūrėjas
  • Prekės ženklas - FGHGF
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d123262
Pridėti atsiliepimą

Mūsų spragėsių aparatas naudoja karšto oro spragėsių metodą, nepridėdami jokio aliejaus, galite mėgautis spragėsiais su mažiau kalorijų ir kontroliuoti riebalus bei nesveikas medžiagas. Todėl tai leidžia namuose susprogdinti sveikiausius spragėsius.

Tiesiog pridėkite išmatuotus spragėsių branduolius į kaitinimo kamerą ir paspauskite paleidimo vienu paspaudimu mygtuką, per kelias minutes galite gauti šviežių ir skanių spragėsių. Atminkite, kad nepridėkite jokių prieskonių. (Pridedamas matavimo puodelis gali būti naudojamas kaip sviesto lydymo dėklas mašinos viršuje. Įpilkite šaukštą sviesto, kai spragėsiai iššoks, tada supilkite jį į spragėsius, kai jie ištirps).

Karšto oro spragėsių aparatas naudoja karštą orą, kad gamintų spragėsius be jokio aliejaus, todėl jį lengva valyti. Pagaminę spragėsius, nuimkite puodelį ir viršutinį dangtelį, nuplaukite juos vandeniu. Tada likusią mašinos dalį nuvalykite drėgna šluoste.

Mūsų produkto dydis yra 13x17x27cm. Jis tinka rengti vakarėlius, mažus šeimos susibūrimus ar gimtadienio vakarėlius. Tai taip pat geriausias pasirinkimas kaip dovana draugams. Galite mėgautis geru laiku gamindami spragėsius su savo šeima ir draugais

Kištuko tipas: JAV kištukas, jis taikomas Kanadai, Indijai, Meksikai, Tailandui, Taivanui, JAV, Filipinams ir pan.

Kištuko tipas: ES kištukas, jis taikomas Indonezijai, Vokietijai, Prancūzijai, Ispanijai, Italijai ir pan.

Įtampa: AC 220V

Įtampa: AC110V

Spalva: juoda + raudona

Medžiaga: PP

Pakuote sudaro:

1 x spragėsių aparatas