Puodelio pyrago pakopos stovas 3 pakopinis padėklo dekoro keksiukų laikiklis Undinės tema Tortų stovas Konditerijos serviravimo lėkštė Keksiukų bokšto vakarėlis
€16.29

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d123904
Pridėti atsiliepimą

Sužavėkite savo svečius nuostabiu "Cup Cake Tier Stand".Ryškios spalvos ir sodrūs sluoksniai sukuria gražų pristatymą. Šis stovas nesulūžs ir nedeformuosis ir yra lengvai montuojamas. Pridėkite elegancijos bet kokiai progai.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Display stand

Medžiaga: pilkosios lentos popierius

Dydis: (apytiksliai)35 * 31 * 1cm / 13.78 * 12.2 * 0.39 colių

Svoris: 285g

Šiltas priminimas:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo objekto!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelius dydžių skirtumus.

Sąrašas:

1*Keksiukų stovas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Unikalus undinės dizainas: leiskite savo keksiukams užimti centrinę vietą su šiuo unikalios undinės formos keksiukų stovu.Akį traukiantis šio stendo grožis ir kūrybinis žavesys nukels jūsų svečius į įnoringą ryškių spalvų ir fantazijos pasaulį.

2. Aukščiausios kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukščiausios klasės sutirštintos ir tvirtos medžiagos, mūsų keksiukų stovas užtikrina ilgalaikį patvarumą. Jis taip pat yra ekologiškas, bekvapis ir būkite tikri, kad jį naudosite. Mėgaukitės ramybe, kurią suteikia kokybiškas, patvarus ir saugus pasirinkimas.

3.Daugiau vietos jums: Pademonstruokite savo desertus kaip profesionalas su mūsų tortų stovo sudedama sluoksniuota struktūra. Turtingas sluoksnio ir grožio pojūtis suteikia jūsų ekranui rafinuotumo. Erdvus dizainas su 3 sluoksniais suteikia pakankamai vietos pyragams, vaisiams ir desertams, o jį lengva laikyti ir nešiotis, todėl jis puikiai tinka bet kokiai progai.

4. Plačiai naudojamas: Pradžiuginkite savo svečius elegantišku puodelio pyrago stovu - puikiai tinka vestuvėms, arbatos vakarėliams, išleistuvėms ir kt.Pridėkite spalvų ir linksmybių popsą teminiams renginiams, tokiems kaip Helovinas, Kalėdos ir Padėkos diena.Didžiulė programa įvairiems vakarėliams!

5. Laiką taupantis dizainas: Tik sujungus "pasidaryk pats", šis keksiukų ekrano stovas lengvai montuojamas ir išardomas be jokių įrankių ar klijų. Be vargo sutaupykite laiko ir energijos kurdami gražų ekraną bet kokiai progai.