6vnt Aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno drabužių segtukai su kabliu Skalbinių drabužių kaiščiai drabužių pakabinimui Kelnės Pakabos žnyplės Spaustukas Kablio spaustukas
€2.98 / €4.59

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Žnyplių klipas, Skalbimo žnyplės - drabužių organizatorius, Kablio klipas
  • modelio numeris - Drabužių kaiščiai
  • Medžiaga - nerūdijantis plienas
  • Kelnių pakaba, Drabužių kaiščiai - drabužių segtukai drabužiai, Drabužių segtukų skalbiniai
  • Dekoratyviniai drabužių segtukai, Drabužių smeigtukas - Lapo laikiklis, Programėlės namams

Prekės kodas: d127393
Pridėti atsiliepimą

Produkto informacija

Dydis: 11.5 * 2.3cm

Medžiaga: plastikai, nerūdijančio plieno savybės:

【Vietą taupantis drabužių ir skrybėlių laikymo kabliukas】Praktiškas ir patogus nerūdijančio plieno spaustuko kabliukas lengvai išsprendžia laikymo ir džiovinimo poreikius, maksimaliai padidina drabužių spintos talpą ir sukuria tvarkingą spintą. Mes siūlome 10/30/50 pakabinamų spaustukų kabliuką, kuris padės jums maksimaliai išnaudoti savo spintą ir kitas erdves, atitinkančias jūsų kasdienius poreikius.

【360° Besisukantis spaustukas】Neslidūs metaliniai kabliukai daugiausia gaminami iš nerūdijančio plieno medžiagos, tvirtesni nei plastikiniai ir mediniai kabliukai. 360 laipsnių dizaino spaustuką patogu pakabinti ir išimti.

【Neslystantis skalbinių kablys】Lygi guminė danga ant plokščio spaustuko burnos užtikrina saugų sukibimą nepaliekant pėdsakų ir nepažeidžiant drabužių bei kitų daiktų.

【Vietos taupymas】Kompaktiškas šio drabužių segtuko dizainas padeda sutaupyti daug vietos.Maksimalus erdvės išnaudojimas, išlaikant drabužius tvarkingus ir tvarkingus. Lengva nešiotis, kai išeinate keliauti, stovyklauti ar užsiimti kita veikla lauke.

【Daugiafunkciai pakabos spaustukai】Nerūdijančio plieno pakabos spaustukai, skirti paltams, palaidinėms, džinsams, sijonams, batams, skrybėlėms, rankinėms, rankšluosčiams ir kt. Tinka džiovinti viduje ir lauke. Jo daugiafunkcis dizainas supaprastina jūsų organizavimo užduotis. Komplektą sudaro:

6VNT* Klipas