Automobilio padangų valymo šepetys Išorinių ratų valymo įrankiai su ergonomiškomis rankenomis Nešvarios padangos Valymas Šepetys kelionėms
€6.14 / €12.28

  • Specialios funkcijos - Valymo šepetys
  • elemento aukštis - 8cm
  • medžiagos tipas - PVC
  • elemento skersmuo - 0.00inch
  • elemento tipas - Kempinės, Šluostės ir šepečiai
  • prekės svoris - 100g
  • elemento ilgis - 0.00inch
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • elemento plotis - 13cm

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d132292
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas ir funkcijos:

Šis automobilio padangų valymo šepetys yra labai praktiškas ir yra puikus pagalbininkas, padedantis išlaikyti automobilį švarų, jis gali suteikti jums didelį patogumą valyti automobilio ratus, padangas ar buferius.

1. Pagaminta iš aukštos kokybės PVC ir PP medžiagų, kurios yra labai patvarios, tvirtos, ilgaamžės ir lengvai naudojamos.

2. Priskirtas įmontuotai pakabos angai, jis leidžia jį pakabinti bet kur saugojimui.

3. Dėl ergonomiško rankenos dizaino jis suteiks daugiau patogumo jūsų naudojimui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Wheel Cleaning Brush

Medžiaga: PVC, PP

Svoris: apie 380g

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

1 * Automobilio ratų valymo šepetys

Nata:

Sutikite, kad gaminio spalvos skiriasi dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų.

Produkto dydis turi toleranciją dėl rankų matavimo.

Daugiau informacijos

apie produktą žr. 1. [ Patogus ir nešiojamas ] Padėdamas lengvai išlaikyti jūsų automobilį švarų, automobilių padangų valymo šepetys leidžia jį nešiotis bet kur ir naudoti nešvarumams nuo padangų valyti, labai kompaktiškas, nešiojamas ir lengvas.

2. [Be saugojimo problemos] Priskiriamas įmontuotai pakabos angai, automatinis ratų valymo šepetys leidžia jį pakabinti bet kur saugojimui, niekada neužimdamas daug vietos saugykloje.

3. [ Platus pritaikymas ] Puikiai tinka automobilio ratams valyti, padangų plovimo šepetys idealiai tinka buferiams, ratams ar stebulėms valyti, turint platų pritaikymo spektrą.

4. [ Aukščiausios kokybės ] Automobilių automatinių padangų šepetys pagamintas iš aukštos kokybės PVC ir PP medžiagų, labai patvarus, tvirtas, ilgalaikis ir lengvai naudojamas, geras pagalbininkas valant automobilių padangas ir kitus daiktus.

5. [ Funkcinis dizainas ] Suteikdamas daugiau patogumo jūsų naudojimui, automatinis ratų valymo šepetys yra dėl ergonomiško rankenos dizaino, leidžiančio jį stabiliai laikyti naudojant.