Trash Storage Bag Bakalėjos dozatorius Dulkėms atsparus sieninis namų šiukšlių laikymo konteinerio derva virtuvei
€6.86 / €13.74

  • Taikoma erdvė - Virtuvė
  • modelio numeris - Bakalėjos krepšys
  • funkcija - ekologiškas
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Produktas - Dulkėms atsparus dangtelis
  • Tipas - Laikymo krepšiai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d132567
Pridėti atsiliepimą

Aprašymai:

Šis maisto prekių krepšio laikiklis turi atvirą dangčio dizainą, leidžiantį tvarkingai ir patogiai laikyti rankines.

Šis bakalėjos maišelių dozatorius sumontuotas ant sienos, taip maksimaliai išnaudojant vertikalią erdvę jūsų kambaryje.

Jums tereikia klijuoti lipnų paviršių prie plokščios sienos ir tvirtai prispausti.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Laikymo krepšio laikymo dėžė

Medžiaga: PP+ derva

Diegimo režimas: įklijavimo tipas

Spalva: Mėlyna balta pilka

Dydis: 30,5 * 9 * 9cm / 12,01x3,54x3,54 colio

Produktų sąrašas:

Bakalėjos maišelių dozatorius*1

Dvipusiai lipdukai *2

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Sienoms pritaikytas saugojimo sprendimas: nešvaistykite vertikalios erdvės savo kambaryje. Pritvirtinkite šį maisto prekių maišelių dozatorių ant sienos ir mėgaukitės švaresne ir labiau organizuota erdve. Jūsų maisto prekių krepšiai padėkos, kad juos naudojote protingai.

2.Store Jūsų krepšiai lengvai: Šis maisto prekių krepšio laikiklis yra puikus sprendimas jūsų krepšio laikymo poreikiams. Jis turi atvirą dangčio dizainą, kuris yra praktiškas ir patogus. Bet kada galite lengvai laikyti ir pasiekti savo krepšius. Be to, atidarytas dangtis apsaugo jūsų krepšius nuo dulkių ir nešvarumų.

3. Daugkartinio naudojimo ir tvarkingo krepšio organizatorius: taupykite planetą ir savo pinigus. Šis šiukšlių maišelio laikiklis pagamintas iš PP ir dervos medžiagos, kuri yra patvari ir bekvapė. Galite tvarkingai laikyti savo krepšius ir pakartotinai juos naudoti apsipirkdami. Šis maisto prekių krepšio laikiklis yra būtinas produktas jūsų ekologiškam gyvenimo būdui.

4. Lengvas ir išmanus krepšio laikymas: Šis maisto prekių krepšio laikiklis yra geriausias sprendimas jūsų krepšio laikymo poreikiams. Jis turi lipnų paviršių, kurį galite priklijuoti prie bet kurios plokščios sienos paprastu presu. Galite pakabinti savo krepšius ant laikiklio ir lengvai juos pasiekti, kai tik jums jų reikia.Tai protingas ir paprastas būdas laikyti krepšius.

5. Universalus ir praktiškas krepšio laikiklis: puikus priedas prie namų, biurų, virtuvių, vonios kambarių, garažų ir kt. Laikykite savo krepšius lengvai ir patogiai. Naudokite jį šiukšlių maišams, pirkinių krepšiams, pp maišams ir kt. Organizuokite savo kasdienį gyvenimą su šiuo universaliu ir praktišku krepšio laikikliu.