nešiojama skalbimo mašina, 9L mini skalbimo mašinos skalbimo mašina su automatiniu vandeniu, sulankstoma ir galinga skalbimo mašina
€108.57 / €217.13

  • Prekės ženklas - Houselin
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d133941
Pridėti atsiliepimą

Apie šį elementą

【Dėmesio】 Mini skalbyklė skirta subtiliems ir mažiems daiktams ( kūdikių drabužėliai, apatiniai drabužiai, kojinės ), kurių negalima skalbti megztinių ir didelių drabužių. Turėdamas tik 40 vatų galią, jis nepakeičia didelės skalbimo mašinos. Prašome sumažinti savo lūkesčius dėl jo galios ! Drenažo krepšys nupurto vandens perteklių ir išlaiko drabužius drėgnus, nelašindamas vandens, kuris negali visiškai išdžiovinti drabužių.

【Sulankstomas kompaktiškas dizainas】Skirtas mažiems daiktams skalbti, kūdikių kasdieniams skalbiniams, keliautojui, studentui, lengvai nešiojamas ir lengvai pritaikomas mažoje erdvėje (t. y. vienoje studijoje, studentų bendrabutyje, RV, motoriniame namelyje, valtyje)

【Talpa】1.8 LB / 0.8 K, 2 kūdikių marškinėliai arba 6 apatiniai drabužiai arba 8 poros kojinių viename krovinyje

【Nusausinkite vandenį】Šioje versijoje yra vandens nutekėjimo vamzdis, nutekėjimo greitis yra šiek tiek lėtas, tačiau jūs taip pat galite pilti vandenį iš kubilo viršaus

【Atsakomybės apribojimas】 Dėkojame, kad pasirinkote pirkti mūsų produktus. Jei radote kokybės problemų ar naudojimo problemų, susijusių su gautais produktais, nedelsdami susisiekite su mumis dėl garantinio aptarnavimo (grąžinimo, pakeitimo ar techninės priežiūros paslaugų), užuot skundęsi ar pateikę blogą atsiliepimą ir atsiliepimą, ačiū.