Tineco Floor ONE S3 Breeze Akumuliatorinis kietmedžio grindų valiklis, Lengvi drėgni sausi dulkių siurbliai, dulkių siurbliai
€299.70 / €856.31

  • Kilmė - US(kilmė)

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d13594
Pridėti atsiliepimą

Tineco Floor ONE S3 Breeze Cordless Hardwood Floor Cleaner, Lengvas šlapias sausas dulkių siurblys kelių paviršių valymui su išmaniąja valdymo sistema

Apie šį elementą

TUO PAČIU METU IŠSIURBKITE IR PLAUKITE KIETAS GRINDIS. Su patentuotu "Tineco iLoop" išmaniuoju jutikliu "S3 Breeze" reguliuoja siurbimo galią ir vandens srautą, kad pasiektų geriausių rezultatų.

BELAIDIS IR GALINGAS. "S3 Breeze" per kelias minutes palieka jūsų grindis visiškai sausas ir be dryžių, o vandens regeneravimo greitis viršija 90%. Dviejų bakų konstrukcija užtikrina, kad visada valysite gėlu vandeniu.

LENGVAS IR SAVAEIGIS. Laisvai perkelkite prietaisą. Lengvai manevruokite laiptais aukštyn ir žemyn ir į kiekvieną kampą. Valykite iki 35 minučių be pertraukos.

SAVAIMINIS VALYMAS BE NETVARKOS. Padėkite "S3 Breeze" ant laikymo dėklo ir paleiskite savaiminio išsivalymo ciklą, kad šepetys ir vamzdeliai būtų švarūs, bekvapiai ir visada paruošti kitam naudojimui.

VALDOMAS VALYMAS. Patikrinkite būseną realiuoju laiku LED ekrane ir balso raginimais. Integruokite su APP, kad gautumėte išsamų palaikymą.

Tarnyba

Mes esame čia, kad padėtume prieš ir po pirkimo.

Mes esame čia, kad patenkintume jūsų poreikius.

Laivybos

Mes išsiunčiame visas prekes per standartinį pristatymą per 3 - 10 darbo dienų.

Jei dėl kokių nors priežasčių kyla problemų dėl jūsų užsakymo, mes nedelsdami susisieksime su jumis.

Vežėjas: UPS, USPS, FedEx.

Grąžinimo politika

Mes turime 30 dienų pinigų grąžinimo politiką.

Jei gaunate nekokybišką prekę ir norite ją grąžinti ar pakeisti, papildymo mokestis netaikomas. Jūs nemokate daugiau mokesčių už grąžinimą.