2vnt Nerūdijančio plieno paltas Vonios kambarys Virtuvė Be gręžimo Prieškambaris Sieninis montuojamas kablys Kablys Neperšlampamas juodas viešbutis
€5.52 / €6.90

  • Medžiaga - nerūdijantis plienas
  • Kabliukų nr. - 2
  • Prekės ženklas - HOUSEEN
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d139740
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

【KĄ GAUSITE】Gausite 2vnt lipnius kabliukus, kurie palaikys jūsų namus švarius ir tvarkingus bei sutaupys vietos saugykloje. Tinkamas kiekis yra pakankamas jūsų kasdieniam naudojimui. Lygūs šių pakabų kraštai nepažeis jūsų drabužių ar kitų kabančių daiktų.

【NERŪDIJANTIS PLIENAS】Sieninis kablys pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra tvirtas ir patvarus bei talpina iki 5 kg. Dažytas paviršius yra atsparus kasdieniams įbrėžimams ir nusidėvėjimui, yra atsparus vandeniui ir išblukimui.

【LENGVA NAUDOTI】Nereikia gręžti, nereikia varžtų, tiesiog nulupkite apsauginę plėvelę ir tvirtai prispauskite prie sienos. Prieš montuodami nuvalykite sieną ir laikykite paviršių sausą. Prieš naudodami palaukite 24 valandas po įdiegimo.

【SIENINIS LAIKIKLIS】Šie lipnūs kabliukai tinka montuoti ant lygių paviršių, tokių kaip metalas, kvarcas, plytelės, stiklas, marmuras ir kt.Nemontuokite ant tapetų, dažytų sienų ar drėgnų, nelygių, dulkėtų sienų. Paprasta juoda išvaizda tinka daugumai namų stilių.

【PLATUS PRITAIKYMAS】Šie paltų kabliukai gali būti naudojami įėjimui, skalbykloms, vonios kambariams, miegamiesiems ir spintoms. Juos galite naudoti norėdami organizuoti skrybėles, drabužius, rankšluosčius, pinigines ir kt. Nerekomenduojama pakabinti sunkių daiktų. Norėdami pašalinti, kaitinkite klijus plaukų džiovintuvu, kol kabliukas visiškai atsiskirs nuo plytelių.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: Juoda

Dydis: (apytiksliai) (LxW) 8x4.5cm / 3.15x1.77inch

Pakabos dydis: (apytiksliai) (LxW) 5.6x1.9cm / 2.2x0.74inch

Komplekte yra:

2vnt x lipnūs kabliukai

Nata:

1. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 0,5-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.