Cukranendrių mašina Cukranendrių lupimo mašina Cukranendrių žievelė
€1 913.91 / €2 014.64

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Galia (W) - 500W
  • Prekės ženklas - XTMAU
  • Produkto pavadinimas - Cukranendrių žievelė
  • vardinė įtampa - 220V
  • Įtampa (V) - 220V
  • Medžiaga - nerūdijantis plienas
  • VARIKLIO GALIA - 500W
  • svoris - 100KG
  • Darbo efektyvumas - 1 vnt./13 sekundžių
  • Modelis - XT-120
  • Išoriniai matmenys - 90X36X90CM

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d143035
Pridėti atsiliepimą

produkto pavadinimas: cukranendrių žievelė

Modelis: XT-120

Variklio galia: 500W

Nominali įtampa: 220V

Darbo efektyvumas: 1 vnt/13 sekundžių

Svoris: 100KG

Išoriniai matmenys: 90X36X90CM

Funkcijos:

1. Ši mašina skirta automatiškai nulupti cukranendrių odą. Vidinės mašinos dalys priima aukštos kokybės sanitarijos klasės plieną, kad užtikrintų sveiką gamybą.

2. Tai gali sutaupyti daug laiko ir darbo nei tradicinis rankinis lupimasis. Lupimo talpa yra 200 kg-300 kg per valandą, o tai gali sutaupyti daug laiko ir darbo.

3. Prietaisas yra 100 kg grynojo svorio, kad būtų užtikrintas mechaninės konstrukcijos stabilumas ir ilgas tarnavimo laikas.

4. Prietaisas turi didelės spartos šveitiklį, pagerintą vartojimo lygį, kad išspręstų tradicinio lupimo ir darbo jėgos sunkumus.

Privalumai: 1.vidinės mašinos su nerūdijančiu plienu, užtikrinančios sanitariją; 2.Prietaiso lupimo greitis, lupimasis plonas švarus pagerina valgomąjį greitį, kad išspręstų tradicinį lupimo sunkumą. 3. Cukranendrių pilingo mašina Pro

Pristatymo būdas:

1. Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymo būdą", mes padėsime jums suorganizuoti siuntą jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uostą! - Jei CFR vyksta jūra, tai reiškia, kad atvykęs į paskirties jūrų uostą pirkėjas turi sumokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentų mokesčius, saugojimo mokesčius ir kt.), Mokesčius už muitinės formalumų atlikimą ir prekių atsiėmimą pats.

2. Jei pasirinksite "By Express", mes padėsime jums suorganizuoti siuntą tarptautiniu greituoju būdu (pvz., DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti jūsų adresu ("nuo durų iki durų" paslauga)!Jei siunta greita, atvykus pirkėjui tereikia sumokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanijai atlikti muitinės formalumus yra gerai.

3. Jei pasirinksite " Oru " mes padėsime jums suorganizuoti siuntą lėktuvu ir pristatyti į artimiausią oro uostą!Atvykus į oro uostą, pirkėjas turi sumokėti mokesčius, kad galėtų atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes pats. eurų.

Atkreipkite dėmesį:

1. Jei produktas bus atnaujintas, atsiųsime naujausią stilių. Išvaizda gali pasikeisti, tačiau parametrai ir funkcijos lieka nepakitę.

2. Jei mechaninių gaminių gamybos procesas reikalauja suvirinimo. Suvirinimo taške bus nedideli suvirinimo pėdsakai. Tai normalu, o ne trūkumas. Jei neprieštaraujate, prašome atidžiai pateikti užsakymą.arba susisiekite su pardavėju, kad patikrintumėte išsamų vaizdą.

3. Visas mašinos dydis ir svoris, matuojamas mūsų rankomis, galbūt turi tam tikrą nukrypimą, prašome neprieštarauti