Creative Wall Mount automatinis dantų pastos dozatorius Vandeniui atsparus tingus dantų pastos spaustuvas Dantų šepetėlio laikiklis Vonios kambario aksesuarai
€0.90 / €1.29

  • Palaikymas - wholesale/dropshopping
  • funkcija - vonios automatinė dantų pasta
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • funkcija1 - Dantų pastos spaustuvas
  • Medžiaga - Plastmasiniai

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d14365
Pridėti atsiliepimą

Apibūdinkite:

Produkto pavadinimas: Sieninis dantų puodelis

Produkto dydis: 7.5 * 6cm (apie 2.95 * 2.36inch)

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga:: PP medžiaga

Produkto savybės:

1.nvenient ir vietos taupymas: Sieninis dantų šepetėlio laikiklis sukurtas taip, kad taupytų vietą ir kad jūsų dantų šepetėliai ir dantų pasta būtų lengvai pasiekiami patogioje vietoje.

2. Patvarus ir ilgaamžis: pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų

3.Higieniškas ir lengvai valomas: Dantų šepetėlio laikiklį lengva valyti ir prižiūrėti, užtikrinant, kad jūsų dantų šepetėliai ir dantų pasta būtų švarūs ir higieniški.

4. Stilingas ir modernus: dėl savo aptakaus ir modernaus dizaino šis sieninis dantų šepetėlio laikiklis suteikia stiliaus ir rafinuotumo bet kokiam vonios kambario dekorui.

5.Universalus ir praktiškas: dantų šepetėlių laikiklis gali būti naudojamas ne tik laikyti dantų šepetėlius ir dantų pastą, bet ir kitiems vonios kambario reikmenims laikyti.

Atsargumo priemonės:

1. Yra rankinio matavimo klaida. Išsamesnės informacijos

ieškokite faktinėje situacijoje 2. Jei turite ką nors neaiškaus, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai skirta tik jums.

Siuntą sudaro:

1vnt Sieninis dantų puodelis

Ačiū už dėmesį, Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.