Nerūdijančio plieno muilo indas dušo sienelei, lipnus muilo laikiklis vonios ir virtuvės kriauklei, virtuvės kriauklė, baro muilo padėklas
€3.03 / €5.83

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d14591
Pridėti atsiliepimą

Apibūdinkite:

Produkto pavadinimas: Sieninė muilo dėžutė

Produkto dydis: 13.5 * 9.4 * 3.4cm/5.31 * 3.70 * 1.33 colių

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: aliuminio kosminis zondas

Produkto savybės:

1. VIETOS TAUPYMO DIZAINAS: Šis ant sienos montuojamas muilas yra skirtas taupyti vietą jūsų vonios kambaryje. Kompaktiškas dydis ir dviejų pakopų dizainas suteikia pakankamai vietos jūsų muilams ir užima kuo mažiau vietos sienoje.

2.STRONG SUSIURBIMO TAURELĖ: Muilo caddy tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, pvz., Plytelių ar stiklo. Tai pašalina poreikį gręžti skyles ar pažeisti sienas, todėl montavimas yra greitas ir be rūpesčių.

3. PATVARUS DRENAŽO DIZAINAS: Muilo caddy yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, užtikrinančios ilgaamžiškumą. Dvisluoksnė konstrukcija leidžia tinkamai nusausinti ir neleidžia muilui sudrėkti, pailgindama jo tarnavimo laiką.

4.DAUGIAFUNKCIS IŠDĖSTYMAS: Sieninis muilas gali būti dedamas bet kurioje jūsų vonios vietoje, nesvarbu, ar jis yra šalia kriauklės, kubilo ar dušo. Jo daugiafunkcinis dizainas užtikrina, kad jūs lengvai pasieksite savo muilą visur, kur jums jo reikia.

5. STILINGAS IR PRAKTIŠKAS: Muilo dėžutė yra aptakaus ir modernaus dizaino, kuris suteikia jūsų vonios kambario dekorui elegancijos.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Leiskite nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo. Ačiū už supratingumą

Siuntą sudaro:

1vnt muilo dėžutė

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Mes garantuojame savo gaminių kokybę. Geros dienos!