Dušo valytuvas neslystantis su kabliu Lango valytuvas Plytelių veidrodėlių valymo įrankis Juoda stiklinių durų priedams Be dryžių T forma
€8.12 / €12.31

  • Naudojimas - Langas
  • Prekės ženklas - HOUSEEN
  • funkcija - ekologiškas
  • Rankenos medžiaga - Plastmasiniai
  • modelio numeris - NĖRA
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d14963
Anonimas

Geras raclette. Ne labai didelis, bet pakankamas., Nežinau, ar kilpų sistema pakabinti, bus labai kieta laiku, ji yra suformuota silikonu.

2023-12-22
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

【Minkšti ir patvarūs】Mūsų dušo valytuvai turi lengvą PP rankeną, užtikrinančią patogų sukibimą, ir minkštus TPE peilius, kurie nesubraižys stiklo.

【Dydžio informacija】Šis valytuvas yra 26 cm / 10.24inch ilgio ir 21 cm / 8.27inch pločio, platus ašmenys, skirti didesniam plotui valyti ir taupyti pastangas bei kompaktiškas dydis, kad būtų lengva nešiotis.

【Valymo įrankis】Šis stiklo valytuvas lengvai pašalina muilo nešvarumus, vandens lašelius ir palieka apdailą be dryžių. Galite susieti jį su stiklo valikliu, kad gautumėte profesionaliai atrodančius rezultatus.

【Lengva laikyti】Su dirželiu rankenos gale, kad būtų patogu pakabinti, valytuvą galite laikyti ant sienos ar stiklo kabliu, taupydami vietą.

【Platus naudojimas】Valytuvas gali būti naudojamas dušo stiklo durims, langams, plytelėms, veidrodžiams, deniams, terasoms, automobilių langams, priekiniams stiklams, stalviršiui ir plokštesniams ar raižytiems paviršiams.

Specifikacijos:

Medžiaga: PP, TPE

Spalva: Juoda

Dydis: (apytiksliai) (LxW) 26x21cm / 10.24x8.27inch

Tipas: valytuvas, valytuvas ir kablys

Komplekte yra:

1 x Dušo valytuvas

Arba

1 x Dušo valytuvas

1 x Kablys

Nata:

1. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 0,5-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.