40Pcs 4.5Cm apvalus nerūdijančio perforuoto besiūlio torto žiedo keksiukų žiedo torto keptuvės pyrago žiedas su skylučių torto apvalkalo žiedu
€23.96 / €42.05

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d17130
Pridėti atsiliepimą

40Pcs 4.5Cm apvalus nerūdijantis perforuotas besiūlių tortų žiedas Quiche žiedo tarto keptuvės pyrago žiedas su skylėtu torto apvalkalo žiedu

[Aukštos kokybės medžiagos] Perforuoti tortų žiedai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, antikoroziniai, antikoroziniai, patvarūs, lygaus paviršiaus ir lengvai valomi. Atsparus karščiui, saugus orkaitėje.

[Perforuotas dizainas] Tortų žiedas turi ventiliacijos angos dizainą, o ventiliacijos angos yra tolygiai paskirstytos ir vėdinamos be nuotėkio. O porėtą pyrago žiedą lengviau išleisti ir išvalyti, galima naudoti orkaitėje ir indaplovėje.

[Plačios programos] Perforuotas tortų žiedų rinkinys tinka tortams, pyragams, putoms ir desertams kurti. NE TIK Puikiai tinka kepimui, sluoksniavimui ir liejimui. Tai aslo geras pasirinkimas rankų darbo pyragams namuose.

[Lengva naudoti ir valyti] Lengviau išleisti ir patogu naudoti. Lengva valyti, galima naudoti orkaitėje ir indaplovėje.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 4.5 x 2cm

Pakuote sudaro:

40 x tortų žiedas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.