72vnt 6Colors Bear Head Wood Karoliukai 27mm Mieli gyvūnų medienos karoliukai Spausdinimo raštas Natūralus medinis tarpiklis Laisvi karoliukai
€19.88 / €28.40

  • Gerai arba mada - Mada
  • Prekės ženklas - pandahall
  • elemento tipas - Karoliukai
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Metalo tipas - NĖRA
  • Medžiaga - stiklas

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d188126
Pridėti atsiliepimą

Puikus dizainas-- Šie maži rankdarbių karoliukai yra meškos galvos formos, puikiai derės prie daugelio dizainų, ypač tinka gyvūnų temai "pasidaryk pats" projektams, ir tikrai pašviesins jūsų mielus papuošalus.

Į paketą įeina -- 72vnt turi galvos medinius karoliukus 6 spalvų - firebrick, rugiagėlių mėlyna, navajo balta, violetinė, rožinė ir balta, dydis yra apie 1,06 colio ilgio, 1,04 "~ 1,1" pločio, 0,92 "~ 1", skylė: 0,19 colio / 5 mm, ryškios spalvos suteikia susidomėjimo ir meilės, gali patenkinti jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.

Medžiaga -- Pagaminta iš gamtos medienos, karoliukai yra apdailinti sluoksniu, kad būtų blizgesys, nelengva išblukti ar erozija.

"Pasidaryk pats" amatas - šie karoliukai yra spalvingi, juos galima pagražinti pagal jūsų poreikius arba naudoti juos tiesiogiai vykdant "pasidaryk pats" amatų projektą. Geriausia, jei einate link rankų darbo, žemiškos, natūralios ar egzotiškos išvaizdos.

Įvairūs naudojimo būdai - Šiuos medinius laisvus karoliukus galite naudoti karoliams, apyrankėms, auskarams ir kitiems papuošalų gamybai, amatų projektams ir kitiems "pasidaryk pats" amatams. Jie gali būti suderinti su virve ir kabliu, taip pat naudojami mobiliųjų telefonų ir raktų dekoravimui.