JFBL Hot 48Pcs 4 colių gręžimo galios šepetėlio plytelių šveitimo padėklo valymo rinkinys su 4 colių diskinių trinkelių laikikliu 3 skirtingi standumai
€21.21 / €26.19

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d19421
Pridėti atsiliepimą

Šveitimo pagalvėlės atgal su vilnonio audinio sluoksniu kaip kilpos puse, kuri gali tvirtai pritvirtinti prie kablio tvirtinimo, tuo pačiu metu jas labai lengva valyti ir laikyti, šveitimo pagalvėlę galite išvalyti ją nuskalaudami po naudojimo ir laikyti švarioje ir sausoje vietoje, kad galėtumėte vėl ir vėl pakartotinai naudoti.

Galite tiesiog pritvirtinti šveitimo pagalvėles ir pagrindą prie grąžto, tai suteiks fantastiškų valymo rezultatų. Komplekte yra 1/4 colio metalinis velenas, tinkantis bet kokio tipo grąžtams.

Naudokite su "Buckle" pagrindo kilimėliu, kad greitai ir lengvai pašalintumėte muilo nešvarumus, kieto vandens dėmes, mineralines nuosėdas ir kitus nešvarumus, greitai ir efektyviai šveistumėte virtuvę ir vonios kambarius, kad išvengtumėte visų nešvarių darbų.

Raudonos pagalvėlės yra pakankamai abrazyvinės, kad labai efektyviai išvalytų jūsų vonios ar virtuvės grindis; Rudos pagalvėlės yra vidutinio standumo; Jei jums reikia stipresnio šveitimo, išbandykite žaliuosius.Visos šveitimo pagalvėlės yra patikimos valant bet kokį paviršių viduje ir lauke, pavyzdžiui, plyteles, kubilus, stiklą, akmenį, porcelianą, dušus, vonias ir kriaukles.

spalva: Raudona & žalia & pilka

medžiaga: šveitimo pagalvėlė

dydis: maždaug 100 mm skersmens

Pakuote sudaro:

15 x Raudonas matinis padas

15 x žalias matinis padas

15 x pilkas matinis padas

3 x 4 colių siurbtukas (su 1/4 colio prailginimo strypu)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.