Shark WD101 HydroVac XL 3-in-1 vakuumas, šluostė & Savaiminio valymo sistema su antimikrobiniu šepetėliu* & Sprendimas daugiafunkciam paviršiui
€225.41 / €450.81

  • Kilmė - US(kilmė)

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d21904
Pridėti atsiliepimą

Shark WD101 HydroVac XL 3-in-1 vakuumas, šluostė ir savaiminio valymo sistema su antimikrobiniu šepetėliu* & Sprendimas daugiapaviršiui, puikiai tinka kietmedžiui, plytelėms, marmurui, kilimėliui ir kt., Laidinis, karinis jūrų laivynas

3-IN-1 VALYMAS: "Shark HydroVac XL" laidinis kelių paviršių valiklis siurbia, šluosto ir valo save tuo pačiu metu, kad giliai išvalytų kietas grindis ir išvalytų kilimėlius. 1200,0 vatų

ŠLAPIAS + SAUSAS NETVARKA: Galingas siurbimas ir šluostymas vandeniu traukia nešvarumus ir šiukšles, šlapias netvarkas, dėmes ir nešvarumus, kad paliktų be dryžių, švarų paviršių, ant kurio galite vaikščioti beveik iš karto.

PRADEDA VALYTI, IŠLIEKA ŠVARUS: Nuolatinio savaiminio valymo sistema padeda išvengti nešvarumų nusėdimo atgal ant grindų, o antimikrobinis šepetėlis* padeda išvengti kvapų ir bakterijų ant šepetėlio. *Šepetys apdorotas antimikrobine medžiaga, kad būtų išsaugotas volelis ir atsparus bakterijų kvapams ant šepetėlio.

KELIŲ PAVIRŠIŲ VALYMAS: Skirta visoms sandarioms kietoms grindims, įskaitant kietmedį, plyteles, marmurą, laminatą. Jis taip pat pašalina paviršiaus nešvarumus ir kvapus nuo kilimėlių.

PAŠALINA KVAPUS: "Shark HydroVac 12 oz". "Multi-Surface" koncentratas su kvapo neutralizavimo technologija akimirksniu pašalina ir neleidžia kvapui formuotis ant grindų ir kilimėlių. Puikiai tinka naminių gyvūnėlių savininkams.

LENGVAS VALYMAS: Nešvaraus vandens rezervuare esanti šiukšlių filtravimo technologija skirta atskirti kietąsias medžiagas nuo skysčių, kad galėtumėte greitai ir lengvai ištuštinti baką. Po kiekvieno naudojimo padėkite "HydroVac" ant dėklo ir įjunkite savaiminio valymo režimą, kad jis būtų švarus ir paruoštas kitam naudojimui.

YPAČ DIDELIS ŠVARUS BAKAS: Protingai suprojektuota sistema XL švariame bake sujungia išmanųjį siurbimą ir srauto valdymą, kad maksimaliai padidintų valymo efektyvumą.

LED EKRANAS: sklandžiai pereikite tarp grindų tipų, vienu mygtuko paspaudimu LED ekrane, kuris taip pat suteikia paviršiaus tipą ir rezervuaro lygį.

LED PRIEKINIAI ŽIBINTAI: Padėkite rasti paslėptus nešvarumus ir nešvarumus, kad galėtumėte greitai ir efektyviai išvalyti kietas grindis ir kilimėlius nepraleisdami vietos.

KAS PRIDEDAMA: "Shark HydroVac XL Corded 3-in-1" kelių paviršių valiklis, 1 12oz kelių paviršių koncentratas, 1 antimikrobinis šepetys*, 1 putplastis ir 1 laikymo dėklas. Įsitikinkite, kad "Hydrovac" yra prijungtas, ir padėkite jį ant laikymo dėklo, kad paleistumėte savaiminio valymo ciklą. *Šepetys apdorotas antimikrobine medžiaga, kad būtų išsaugotas volelis ir atsparus bakterijų kvapams ant šepetėlio.

Laivybos

Mes siūlome GREITĄ IR NEMOKAMĄ PRISTATYMĄ visiems JAV užsakymams

Paprastai užsakymą įvykdome per 4 dienas (dažnai nuo 2 iki 3 dienų), o pristatymas paprastai užtrunka 3 dienas.Tai reiškia, kad užsakymą gausite ne vėliau kaip per 7 dienas po apmokėjimo.

Mes naudojame USPS, UPS Ground arba FedEx.

Paėmimas iš vietos šiuo metu

negalimas Mes NESIŪLOME pristatymo galimybių pašto dėžutės adresams, sandėlių adresams ar krovinių gabenimo įmonių adresams.

Grįžti

Mes siūlome 30 dienų grąžinimą

Prekė turi būti grąžinta NAUJOS būklės ir su originalia pakuote

Galimi

nemokami grąžinimai SUSISIEKITE SU MUMIS PRIEŠ ATIDARYDAMI GRĄŽINIMO UŽKLAUSĄ

Atsiliepimus

Klientų aptarnavimas yra mūsų prioritetas

Jei esate patenkinti savo pirkiniu, 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai vertinami, ir mes paliksime atsiliepimus atgal.

Jei turite kokių nors problemų dėl užsakymo, susisiekite su mumis, mes padarysime viską, kad išspręstume problemą.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą prieš paliekant bet kokį neigiamą atsiliepimą.

Garantuosime, kad jūsų problema bus greitai išspręsta.