Audinių dozatoriaus dėžutė Veido audinių dėklas Audinių organizatorius Audinių dėžutė Audinių organizatorius Servetėlių laikiklis Veido audinių dėklas atsparus vandeniui
€12.57 / €25.15

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d23678
Pridėti atsiliepimą

Šis audinių dėžutės dangtelis yra paprastas ir praktiškas jūsų audinio priedas. Jis pagamintas iš tvirtos medžiagos, paprasto dizaino, tinkančio bet kuriai temai. Jis gali sulaikyti jūsų audinį ir neleisti jam sušlapti ar sušlapti. Galite lengvai pakeisti popierių nuimdami apatinę lid.It yra kompaktiškas ir lengvas, todėl galite jį padėti ant stalo, tuštybės, kavos staliuko ar bet kur, kur jums to reikia. Jis taip pat turi didelę angą, leidžiančią lengvai ir švelniai gauti audinį. Šis audinių dėžutės dangtelis yra patogus ir mielas daiktas jūsų namams. Užsisakykite savo dabar ir mėgaukitės šio audinių dėžutės dangtelio paprastumu ir kokybe.

Specifikacijos:

Matmenys: apie 20 x 16,5 x 11,5 cm / 7,9 x 6,5 x 4,5 colio

Medžiaga: ABS

Pakuočių sąrašas:

Audinių dėžutė*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Nuostabi ABS medžiaga: Šis audinių dėžutės dangtelis yra paprasto dizaino, kuris lanksčiai gali atitikti jūsų namų dekorą.Jis yra atsparus vandeniui ir tvirtas, todėl jums nereikia jaudintis dėl drėgmės ar dulkių.

2. Daugkartinio naudojimo audinių dėžutė: Šis audinių dėžutės dangtelis yra protingas sprendimas jūsų audinių ir telefono poreikiams. Jis turi griovelio dizainą, kuris puikiai tinka jūsų išmaniajam telefonui. Galite prijungti telefoną prie jo ir mėgautis vaizdo įrašų žiūrėjimu ar vaizdo skambučiais laisvų rankų įranga.

3. Patogi audinių dėžutė: Šis audinių dėžutės dangtelis sukurtas taip, kad palengvintų jūsų gyvenimą. Jis turi viršutinį ir apatinį padalijimo dizainą, leidžiantį greitai pakeisti popierių. Jis turi didelę angą, kuri užtikrina sklandų audinių pašalinimą be įstrigimo.

4. Didelės talpos audinių dėžutė: Šiame audinių dėžutės dangtelyje telpa dauguma standartinio dydžio audinių ir atskirų veido audinių krūvos. Jis taip pat yra kompaktiškas ir neužima per daug vietos ant jūsų stalo ar stalo.

5. Išsamus taikymas: Šis audinių dėžutės dangtelis yra daugiau nei tik audinių laikiklis.Taip pat tvarkingi ir patogūs jūsų smulkūs daiktai, tokie kaip akiniai, kosmetika, raštinės reikmenys ir nuotolinio valdymo pultai. Nesvarbu, ar jums to reikia gyvenamajame kambaryje, miegamajame, studijoje ar bet kurioje kitoje vietoje, jis puikiai tinka.