JABS Ac110V-240V lauko Pir judesio jutiklio jungiklis Sieninė šviesos lempa 180 laipsnių jutiklio detektorius Pir judesio jutiklio LED jungiklis
€9.98 / €12.48

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d344279
Pridėti atsiliepimą

Ming-montuojamas infraraudonųjų spindulių kūno jutiklio jungiklis (modelis: BK-P02C)

Išmanieji nauji produktai, padidinti jutiklio jautrumą galima reguliuoti (naudojant SENS rankenėlę reguliuoti) funkciją, didinant jutiklio galvutę galima aukštyn ir žemyn, o kairėn ir dešinėn (aukštyn ir žemyn 90 laipsnių, apie 160 laipsnių) galima reguliuoti funkciją, bet taip pat padidinti indukcijos kampą. Produktas sisteminis atsparus vandeniui, gali būti naudojamas patalpose ir lauke.

Įėjimo įtampa: 110V-240V

Nominali galia: 1200W

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Maksimalus aptikimo atstumas: 12 metrų

Didžiausias 12 metrų jutimo atstumas, infraraudonųjų spindulių jutikliai reiškia maksimalų aptikimo diapazoną, faktiškai naudojant, tai gali būti dėl aplinkos temperatūros, montavimo metodo, įtakos gali turėti aptikimo objekto padėtis, karštas ir šaltas oras bei kiti veiksniai, faktinis aptikimo atstumas yra mažesnis nei 12 metrų.

Atstumo reguliavimo diapazonas: 5 m -12 metrų (SENS rankenėlė)

Delsos laikas gali būti reguliuojamas diapazonas: 5 sekundės -600 sekundžių (TIME rankenėlė)

Darbo laiko reguliavimo diapazonas: Naktinis darbas / darbas dieną ir naktį (LUX rankenėlė)

Visos apkrovos galios 10A relės valdymas, turimos energiją taupančios lempos, LED lempos, kaitinamosios lempos, išmetimo ventiliatoriai, solenoidiniai vožtuvai, stebėjimo įranga.

Į paketą įeina

1 x judesio jutiklio jungiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.