Šviesą atspindinti saugos juosta transporto priemonėms Automobilių priekabos naktis, atšvaitų juostos kelių įrenginiams Saugumo priminimas
€12.01 / €20.70

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • viršutinis sluoksnis - PVC
  • modelio numeris - YS-001A
  • Produkto pavadinimas - šviesą atspindinti įspėjamoji juosta
  • Gyvenimo trukmė - 3 metai
  • Atraminis - Išleidimo popierius
  • Dydis - 5cmx10m/Roll
  • Prekės ženklas - NoEnName_Null
  • Šviesą atspindintis indeksas - 300cd/lux
  • Spalva - Raudona geltona/ geltona juoda/ mėlyna balta

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d398384
Pridėti atsiliepimą

Specifikacijos:

Gaminys: Atspindinti juosta

Medžiaga: PVC

Dydis: 5cmx10m / ritinys

Spalva: R ed geltona/ geltona juoda/ mėlyna balta

Funkcijos:

🚗1.【Didelis matomumas & Atsparus išblukimui】: šviesą atspindinti juosta pagaminta iš papildomo rombo rašto prizmių ir PVC medžiagos sluoksnio, kad būtų gerai matoma ir atspari išblukimui. Šviesą atspindinti juosta priekabai bus eismo saugumo sprendimas eismo saugumui užtikrinti su atspindėta itin ryškia šviesa iš toli ir iš visų pusių. Šviesą atspindinti juosta puikiai tinka ženklams, sunkvežimiams, priekaboms, pašto dėžutėms, automobilių stovėjimo aikštelėms, sandėliams, turėklams, apsauginiams turėklams ir kitoms vietoms.

🚗2.【Pramoninis klijų stiprumas】: Atspindinti juosta lauko vandeniui yra pagaminta iš vandeniui atsparių ir pramoninio stiprumo klijų. Taškinė atspindinti juosta atlaikys ekstremalias temperatūras ir nepažeis elementų.Kuo ilgiau naudojama atšvaito juosta, tuo labiau lipni taškinė juosta patenka į transporto priemonės paviršių.

🚗3.【Aukšta kokybė, atspari oro sąlygoms】: Šviesą atspindinti juosta neišblukusį rašalą ir yra pakankamai patvari, kad atlaikytų atšiaurias oro sąlygas, tokias kaip didelis šaltis ir karštis. Atšvaito juosta užtikrins jūsų saugumą, nepriklausomai nuo ekstremalių oro sąlygų.

🚗4.【Lengva įdiegti ir nuimti】: Mūsų šviesą atspindinčią juostą galima greitai pašalinti nepaliekant jokių likučių, palyginti su jų kolegomis. Mūsų saugos įspėjamąją juostą lengva užklijuoti. Taigi, jei reikia, galite lengvai pakeisti arba perkelti atspindinčią juostą.

Informacija apie produktą:

Apie pristatymą

★1. Dauguma užsakymų bus išsiųsti per 24 valandas po to, kai bus patvirtintas mokėjimas. (išskyrus atostogas ir savaitgalius ). Mes jus informuosime, jei mums reikės daugiau laiko pasiruošti.

★2. Įsitikinkite, kad teisingas jūsų vardas, pavardė, adresas, pašto kodas.

★3. Pristatymo laikas atostogų sezono metu (Kalėdos, kinų Naujieji metai ir kt.) gali būti ilgesnis nei įprasta.

★4. Jei norite pasirinkti pagreitintą pristatymo būdą savo prekei pristatyti, susisiekite su mumis ir mes stengsimės tai pasiekti.

Patarimai

Sveikintina ir didmeninė, ir drop shipping?

Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą, kurio atvykimas trunka tik 3-7 dienas.

Produktų atsiliepimai