2vnt Nuo 50 ° F iki 550 ° F nerūdijančio plieno termometro zondas Putojantis termometras Momentinio skaitymo pieno kavos termometras Virtuvės BBQ įrankiai
€10.76 / €21.53

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - buitiniai termometrai
  • Medžiaga - nerūdijantis plienas
  • temperatūros diapazonas - 50 ° F to 550 ° F (± 5 ° F)

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d4147
Pridėti atsiliepimą

Produkto aprašymas

Savybės 1. Ratukas, kotas ir laikymo spaustukas yra pagaminti iš maistinio patvaraus nerūdijančio plieno, sveiki, saugūs naudoti ir lengvai valomi.

2. Vardinis temperatūros diapazonas yra nuo 50 ° F iki 550 ° F (± 5 ° F), kuris apima visus mėsos skrudinimo ir kepimo etapus. Didelis ratukas yra lengvai skaitomas ir leidžia tinkamai stebėti ingredientus. Du slydimo žymekliai gali lengvai nustatyti pageidaujamą temperatūros diapazoną.

3. Šis virimo termometras suteikia greitą ir tikslų rodmenį, nesijaudinkite, kad maistas vėl bus nevirtas ar pervirtas. 2 colių didelis ratukas padeda aiškiai perskaityti

4. PADĖTIES NUSTATYMO SPAUSTUKAS: Reguliuojamas spaustukas ant koto gali laikyti termometrą prie orkaitės krašto. Ir padėkite stiebo galą iki reikiamo gylio į skystį, venkite liesti puodo dugną.Atlaisvinkite ranką, neleidžia skaitikliui patekti į aukštos temperatūros indus, saugu ir patogu.

5. UNIVERSALUS VIRIMO TERMOMETRAS: 11.81 colio stiebas gali tiesiogiai matuoti aliejaus keptuvę, gruzdinimą, groteles, kepsninę, mėsą, žuvį, pieną, saldainių gamybą, skrudinimą, kalakutienos temperatūrą.

Komplekte yra:

1 × ilgo stiebo termometras

1 × 5" koto kišeninis termometras