Įbrėžimų valiklis automobiliams 50ml automobilių dažų įbrėžimų remontas Profesionalus automobilių dažų įbrėžimų valiklis ir restauravimo rinkinys su kempine
€7.42 / €16.49

  • variklio tipas - indukcinis variklis
  • Prekės ženklas - Goxfaca
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d41757
Pridėti atsiliepimą

Atsisveikinkite su automobilio įbrėžimais su mūsų įbrėžimų valikliu! Atkurkite dažų blizgesį vos per kelias minutes. Lengvai pašalinkite kitus teršalus ir nešiokitės su savimi visur. Nereikia jaudintis dėl pažeidimų ar spalvos pasikeitimo.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Car Scratch Remover

Valstybė: skystas

Grynasis kiekis: 50ml

Sezonas: keturi metų laikai

Taikomas modelis: Universial

Taikoma automobilio dažų spalva: universali

Taikomas sezonas: Bendrosios paskirties

Produktų sąrašas:

1xCar įbrėžimų valiklis

1xSponage

Pastabos:

Prašome leisti 0.5cm / 0.20in paklaidą dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos, tikiuosi, kad suprasite.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atgaivinkite savo automobilį: pašalinkite įbrėžimus ir sūkurius, atkurdami savo automobilio blizgesį į pradinę šlovę naudodami mūsų automobilio įbrėžimų valiklį.Be vargo pašalinkite žymes ir atkurkite automobilio blizgesį naudodami šį automobilių savininkams būtiną sprendimą.

2. Valymas paprasčiausiai: pašalinkite vandens dėmes ir oksidus nuo dažų naudodami mūsų automobilio įbrėžimų valiklį, atkurdami nesugadintą blizgesį ir efektyviai pašalindami kitus teršalus.

3.Greitas pataisymas: greitai atkurkite savo automobilio išvaizdą naudodami mūsų lengvai naudojamą automobilio įbrėžimų valiklį. Pasiekite gerai prižiūrimą išvaizdą per kelias minutes be brangaus remonto.

4. Nešiojamas sprendimas: išspręskite automobilio įbrėžimus lauke naudodami mūsų lengvai nešiojamą ir užtepamą įbrėžimų valiklį. Patogiai ištaisykite įbrėžimus bet kada ir bet kur, atlikdami vos kelis paprastus veiksmus, todėl graži restauracija bus atlikta per kelias minutes.

5.Wide Applciations: Pašalinkite įbrėžimus, nesijaudindami dėl pažeidimų ar spalvos pasikeitimo. Puikiai tinka visiems dažams ir paviršiams: pasirūpinkite, kad jūsų automobilis atrodytų visiškai naujas.