20 PCS plytų kablio spaustukai Plieninis plytų pakabos metalas, skirtas kabinti lauke, Sunkūs plytų sieniniai pakabos nuo 2-1/4In iki 2-3/8In aukščio
€12.31 / €18.93

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d491426
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Šie patvarūs sieniniai spaustukai yra pagaminti iš tvirto metalo ir suprojektuoti taip, kad atlaikytų lauko sąlygas. Turėdami iki 30 svarų svorio, jie saugiai laiko jūsų dekoracijas, kad būtų rodomi be rūpesčių.

Jokios žalos, jokio gręžimo sprendimo: Atsisveikinkite su skylių gręžimu plytų sienose. Šiuos naujoviškus sieninius laikiklius lengva ir be pažeidimų montuoti. Tiesiog prisekite juos prie kaladėlių ir pakabinkite daiktus, kad jie būtų sklandžiai pašalinti ir prireikus pakeisti.

LENGVAS MONTAVIMAS: Šiuos paveikslėlių kabliukus galima lengvai sumontuoti be nagų.Stumkite spyruoklinį kraštą plytos apačioje ir stumkite spaustuką aukštyn, kol viršutiniai dantys suims plytos viršų. Šis paprastas procesas gali paversti jūsų plytų sieną į universalią ekrano erdvę.

UNIVERSALIOS PLYTŲ SIENOS: Šios plytų lentynos yra suprojektuotos taip, kad tiktų daugumai standartinių plytų dydžių, o plytų aukštis svyruoja nuo 2-1/4 colių iki 2-3/8 colių. Puikiai tinka įvairiems tikslams, nuo kojinių ir girliandų demonstravimo iki įrankių ir meno kūrinių tvarkymo.

Atkreipkite dėmesį:Tarp tikrojo produkto yra nedidelis spalvų skirtumas ir tai neturi įtakos naudojimui.

Spalva: raudona bronza

Medžiaga: metalas

Dydis: apie 66.5x38mm

Pakuote sudaro:

20 * Plytų kablio spaustukai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.