100vnt Pagrindinis lankstomas užpilimo žyma popieriaus juostelė nešiojamas sandarinimo spaustukas kavos maišelis Maisto laikymo užkandžiai Virtuvė Mini žievelė ir lazdelė
€9.32 / €12.43

  • Medžiaga - Kita
  • funkcija - ekologiškas
  • Prekės ženklas - HOUSEEN
  • Kilmė - žemyninė Kinija, žemyninė Kinija

Prekės kodas: d494863
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

Sandarinimas: sandarinimo įrankis, kurį lengva nulupti ir įklijuoti

Naudinga:Juoda natūrali polietileno juosta, patogi naudoti

Dydis: 14 cm ilgio ir 0,8 cm pločio, 80–90 mm lipni juosta

Lengvas naudojimas:Dizainas gali būti priklijuotas prie audinio popieriaus maišelio, kurį galima saugiai sulankstyti ir uždaryti

Sulankstymas: sulenkite du sandarinimo juostos galus priešingomis kryptimis, kad užbaigtumėte sandarinimą

Specifikacijos

Medžiaga: alavas

Spalva: Juoda

Dydis (L x W): apie 140 x 8mmm

Klijų ilgis: 80-90 MM

Taikomas maišelio žiočių plotis: 90-100 MM

Komplektas įskaičiuotas:

100vnt x sandarinimo spaustukas

Pasergėti:

Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti 0,5-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Atsiliepimus

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimą.Ir 5 žvaigždutės už išsamų užsakymo įvertinimą. Mes, žinoma, pateiksime jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei netenkinate mūsų porduktų, pls susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes garantuojame, kad mes 100% sumažinsime bet kokią problemą už jus.

LAIVYBA 1. Pasiruošimo laikas: mums reikia 3-7 darbo dienų, kad paruoštume jūsų užsakymą, Nepaisydami, kiek dienų apdorojimo lieka. 2. Mūsų parduotuvėje nėra riboto užsakymo / vertės. Mes siūlome pristatymą visame pasaulyje bet kokiam kiekiui ir bet kokiai vertei 3. APO/FPO/DPO pristatymas Atsiprašome, kad P.O.Boxes ir kariniai adresai (APO, FPO) negali būti pristatyti.

REFOUND & EXCHANGE

Mes turime kokybės užtikrinimo komandą, kuri patikrins, ar jūsų užsakyti produktai veikia tinkamai, prieš juos supakuojant ir išsiunčiant jums. Tačiau prieš pirkdami turite atidžiai patvirtinti savo suknelės dydį (po kiekvienu elementu bus rodomas dydžio matavimas).Atten: mes negalime priimti keitimo ar atšaukimo po to, kai jūsų užsakymas buvo išsiųstas. Kai atspindite problemą, reikalinga ši informacija: ----Užsakymo numeris ----Sugedusių karoliukų vaizdas / vaizdo įrašas.

Jei turite klausimų dėl grąžinimo politikos, nedvejodami susisiekite su mumis!

MŪSŲ GARANTIJA Jei nesate 100% patenkinti savo pirkinio kokybe, galite grąžinti arba pakeisti savo prekes per 30 dienų nuo pristatymo datos. Prašymas: 1. Prekės gautos per 30 dienų nuo pristatymo datos. 2. Gautos prekės nenaudotos, nepažeistos ir originalioje pakuotėje. 3. Grąžinimo siuntimo mokestį sumokėjo pirkėjas.