USB rankinis švaistiklis avarinis radijas Saulės įkrovimas Radijo skaitymas Šviesa Geltona 4000Mah 3.5Mm ausinių lizdas lauko kuprinei
€29.07 / €42.75

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d499737
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

1. Funkcijos: AM / FM / WB radijas, palaiko TF kortelės MP3 atkūrimą, atverčiamos knygos skaitymo lemputę, įkrauna išmanųjį telefoną avariniu atveju, SOS signalizaciją ir žibintuvėlį, rankinį generatorių ir saulės kolektoriaus įkrovimą, ausinių lizdą. Visos šios funkcijos padeda klausytis naujienų, muzikos ir sporto naudojant šį orų radiją.

2. 4 Įkrovimo režimai: Saulės radijas turi 4 įkrovimo režimus, o įmontuota 4000 mAh didelės talpos baterija gali įkrauti kelis išmaniuosius telefonus. USB įkrovimas, saulės įkrovimas, įkrovimui nereikia adapterio.Rankinis švaistiklis taip pat gali įjungti žibintuvėlio radiją kelias dienas po audros ar net elektros energijos tiekimo nutraukimo, o jūs vis tiek galite naudoti šį baigiamąjį radiją, kad įkrautumėte telefoną ir palaikytumėte ryšį.

3. Žibintuvėlis ir skaitymo lemputė: Žibintuvėlio režimu jis yra ryškesnis nei kiti įprasti am FM radijo imtuvai, o diapazonas gali siekti daugiau nei 300 metrų, o tai gali visiškai patenkinti jūsų poreikius, skaityti šviesą, be strobos ir nepakenkti akims. 25%, 55%, 75%, 100% 4 raudoni galios indikatoriai gali padėti laiku įkrauti radiją.

4. Avarinis likvidavimo radijas / SOS signalizacija: avarinis švaistiklio radijas su orų juosta ir telefono įkrovimo profesionalas Gaukite orų radiją naujausius orus ir visą informaciją apie pavojus jūsų vietovėje, pvz., uraganą, tornadą ir kt. SOS žadintuvas ir žibintuvėlis gali lengvai pritraukti gelbėjimą, kai laukiate gelbėjimo be signalo ir tamsioje vietoje.Nešiojamas ištraukiamas telefono laikiklis yra sukurtas radijo imtuvo apačioje, kad galėtumėte įdėti telefoną.

5. Puikus pasirinkimas lauko veiklai: kompaktiškas šio avarinio radijo dydis yra 16x8.2x6.6cm / 6.3x3.22x2.59inch, mažas ir nešiojamas. Standartinis 3.5 mm ausinių lizdas suderinamas su 98% ausinėmis, todėl galėsite mėgautis laimingu laiku. Jį galima nešiotis kaip avarinį rinkinį arba pridėti prie kuprinės ar automobilio stovyklaujant, kuprinėje, žygiuojant pėsčiomis ar užsiimant bet kokia kita veikla lauke.

Avariniai orų radijo imtuvai: AM / FM radijo imtuvai

Rankinio švaistiklio radijas: avarinis likvidavimo radijas

Funkcija: įmontuotas garsiakalbis, žibintuvėlis

Tipas: AM / FM

Stilius: nešiojamas

Modelio numeris: radijas

Maitinimo šaltinis: įkraunamas akumuliatorius

Produkto svoris: apie 400 g

AM:520-110KHz

FM: 87-108MHz

WB:162.400MHz/162.425NHz/162.450MHz/162.475MHz/162.500Mhz/162.525Mhz/16 2.550MHz

Palaikykite muzikos atkūrimo režimą:TF kortelės atkūrimas

4 įkrovimo būdai: saulės kolektorius / rankinis švaistiklis / įmontuota ličio baterija / USB įkrovimas.

LED žibintuvėlis Diapazonas: 300M

LED skaitymo šviesos liumenai: 300LM

Ausinių lizdas: 3.5 mm ausinių lizdas

Baterijos talpa: 3.7V 4000Ma

Funkcija: daugiadažnis radijas / SOS žadintuvas / žibintuvėlis / TF kortelės atkūrimas / rankinis alkūninis įkrovimas / saulės įkrovimas / išėjimas mobiliesiems telefonams ir kitiems įrenginiams įkrauti / LED skaitymo lemputė / orų prognozė / MP3 funkcija / didelės talpos baterija / maitinimo indikatorius

Spalva: Geltona

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 16x8.2x6.6cm / 6.3x3.22x2.59inch

Pakuote sudaro:

1 * Radijas

1 * USB kabelis

1 * Anglų kalbos naudojimo instrukcija

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Mieli draugai, dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus

Jei atšauksite užsakymą ar kitą priežastį, visas grąžinimas bus grąžintas į jūsų sąskaitą per 7–10 dienų per "Duomenuatkurimasisusb.lt".

Apie pristatymą

Jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

★ Jei esate iš Rusijos, palikite savo vardą, pavardę ir teisingą telefono numerį. Tai labai svarbu!!

Dropship ir platinimas

Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą, jei susisieksite su mumis prieš mokėdami.

Norėdami išsiųsti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir nepaliksime jokios informacijos apie mus.

Apie atsiliepimus

★ Bet kokie jūsų atsiliepimai bus labai vertinami.

Mes išlaikome aukštus kompetencijos standartus ir siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Jei esate patenkinti mūsų produktais, jei esate patenkinti mūsų produktais, nuoširdžiai tikiuosi, kad galite mums suteikti 5 žvaigždutes.