Mikropluošto valymo šluostė Sugerianti stora rankšluosčiai Skudurai Skalbimo šluostė Veidrodis Blizgesys Valymo šluostės be dryžių Mikropluošto rankšluosčiai
€9.21

  • Dydis - 75x35x1cm
  • Tipas - Daugiafunkcinis rankšluostis
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d55345
Pridėti atsiliepimą

Ženkleliai:

1. Nesubraižykite paviršiaus: Mūsų mikropluošto valymo šluostė gali pasigirti tvirta valymo galia, kuri be vargo pašalina dulkes, nešvarumus ir dėmes. Pagamintas iš pažangiausios mikropluošto medžiagos, jis yra minkštas ir patogus, be plaukų slinkimo, neišbluks ir nesubraižys jokių paviršių.

2. Universalus ir universalus: leiskite šiai mikropluošto valymo šluostei patenkinti visus jūsų valymo poreikius. Jis be vargo sugeria dėmes ir nešvarumus nuo bet kokių paviršių, todėl yra puikus universalus valymo partneris jūsų automobiliui, virtuvei ir namų ūkiui. Patirkite jo valymo efektyvumą ir gyvenkite tvarkingą bei tvarkingą gyvenimą.

3. Didelio našumo valymas: Aukščiausios kokybės mikropluošto valymo šluostė yra pagaminta tiksliai gaminant, užtikrinant, kad ji būtų patvari ir daugkartinio naudojimo. Jis nepalieka dryžių ir yra pakankamai stiprus, kad atlaikytų bet kokią valymo užduotį. Siuvamas atsargiai, jis neišmes pluoštų ir nepaliks jokių įbrėžimų.

4. Efektyviai palaikykite švarą: lengvai tvarkykite visų rūšių išsiliejimus. Mikropluošto valymo šluostė gali greitai ir efektyviai sugerti skysčius, todėl jūsų paviršiai bus švarūs ir sausi. Nesvarbu, ar tai vanduo, aliejus ar vynas, audinys gali jį tvarkyti nepalikdamas dėmių ar likučių.

5. Patogus ir nešiojamas: Mūsų mikropluošto valymo šluostė pasižymi vidutiniu storiu ir yra lengvai nešiojama, todėl yra puikus pasirinkimas visoms aplinkybėms, įskaitant namus, keliones ir kempingą. Nešiokitės jį su savimi, kad ir kur eitumėte į sanitarinį valymą lauke.

Aprašymai:

Laikykite savo namus be dėmių su mūsų mikropluošto valymo šluostėmis! Mūsų specialus siuvimo procesas užtikrina, kad nebus plaukų slinkimo, tuo pačiu efektyviai sugerdamas dėmes ir riebalus. Šios greitai džiūstančios ir lengvos šluostės leis valyti vėjeliu, nepaliekant pūkelių ar nepaliekant. Atsisveikinkite su popieriniais rankšluosčiais su mūsų ilgaamžėmis mikropluošto šluostėmis!

specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Mikropluošto valymo šluostė

2. Spalva: ruda pilka, mėlyna pilka

3. Medžiaga: poliesterio pluoštas

4. Dydis:

1 variantas: (apytiksliai)35 * 75cm / 13.78 * 29.53 colių

2 variantas: (apytiksliai)43 * 43cm / 16.93 * 16.93 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Mikropluošto valymo šluostė

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.