Stalo organizatorius Plastikinė makiažo saugykla su 2 stalčiais ir 4 skyriais, stalo organizatorius
€20.60 / €26.76

  • Naudojimas - Sundries
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d70346
Pridėti atsiliepimą

Tvirtas ir patvarus: plastikinio stalčiaus stalo organizatorius pasižymi moderniu ir elegantišku dizainu, stabilia struktūra, jokių surinkimo problemų. Pagaminta iš netoksiškos medžiagos, kuri yra pakankamai patvari ilgam naudojimui. Stalčius lengvai slysta ir leidžia laikyti įvairius daiktus. Galite jį naudoti pagal savo poreikius ir lengvai perkelti.

Praktiška ir daugiafunkcinė: stalinio kompiuterio daiktadėžėje yra 2 stalčiai ir 4 didelės talpos skyriai, kuriuose telpa pakankamai vietos kasdieniams būtiniausiems daiktams, kad būtų lengva pasiekti, skaidrūs stalčiai galite greitai rasti tai, ko jums reikia. Tinka biurui, mokyklai, namų svetainei, studijoms, miegamajam, vaikų kambariui, valgomajam ir kitiems kambariams.

Daugiafunkcis stalo daiktadėžės laikiklis: galite naudoti organizatorių kanceliarinėms prekėms, tokioms kaip rašikliai, žymekliai, sąvaržėlės, segtukai, lipnūs lapeliai ir daug daugiau, laikyti, taip pat galite jas naudoti veido kaukėms, makiažo šepetėliams, nagų lakui, lūpų dažams ir kitiems asmeniniams daiktams rūšiuoti ir laikyti.

Rašiklio tvarkyklė ir universalus stalo organizatorius: mūsų rašiklių laikiklių stalo organizatorius yra ne tik praktiškas jūsų rašiklių pagalbininkas, bet ir universalus laikymo sprendimas. Naudokite jį kosmetikai, papuošalams ar kitiems smulkiems daiktams, kuriuos norite sutvarkyti. Dėl paprasto dizaino ir patvarios medžiagos šis stalo organizatorius sklandžiai dera prie bet kokio dekoro.

[Kompaktiškas ir elegantiškas]: Kompaktiškas stalo organizatoriaus dizainas leidžia jį naudoti skirtingose vietose. Tai labai tinka jūsų biurui, mokyklai ir namams.Jis gali būti naudojamas įvairiems smulkiems daiktams, tokiems kaip raktai, rašikliai, sąvaržėlės, kabės, mobilieji telefonai, piniginės, papuošalai ir makiažas, tvarkyti ir rūšiuoti, pridedant švaros ir elegancijos jūsų stalui.

Dydis: 23.2 x 17.5 x 12.3cm

Medžiaga: plastikas

spalva: balta

Pakuote sudaro:

1 x stalo daiktadėžė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.