Virtuvės kriauklės organizatorius Stalviršio spintelės organizatorius Kempinės šepetėlio laikiklis Kriauklės organizatoriai Tvirta daugiafunkcinė lygi virtuvė
€18.23 / €36.46

  • Naudojimas - Maisto
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d74668
Pridėti atsiliepimą

Sutvarkykite savo kriauklę kaip profesionalas su mūsų daugkartinio naudojimo kriauklės organizatoriais.Šiame rinkinyje yra lazdelės vamzdelis ir efektyviai sugeria lašantį vandenį. Nereikia griežtų valymo priemonių, tiesiog nuvalykite drėgnu skudurėliu. Laikykite savo kriauklę švarią ir netvarkingą lengvai.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Virtuvės kriauklės organizatorius

Produkto medžiaga: anglinis plienas

Produkto svoris: apie 670g

Produkto dydis: apie 25 * 15 * 16.5cm / 9.8 * 5.9 * 6.5in

Pakuočių sąrašas:

Virtuvės kriauklės organizatorius * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikimas dizainas: mėgaukitės stabilia ir patvaria kriaukle su šiuo tvirtu organizatoriumi.Meistriškai pagamintas iš aukštos kokybės anglinio plieno, jis užtikrina ilgalaikį naudojimą, kuris nerūdys ir nesulūž. Jo lygios medžiagos ir meistriškumas pašalina šiurkščius kraštus, kad būtų galima saugiai naudoti, ir netgi daugkartinio naudojimo, kad būtų patogiau.

2. Išmanusis saugojimo sprendimas: naudodami mūsų daugiafunkcinį laikymo stelažą, daugiau niekada nieko nedėkite po kriaukle. Jame yra džiovinimo strypas, lazdelių laikymo vamzdelis ir laikymo krepšys, kuriame telpa visi būtiniausi daiktai. Nuimamas lašinamasis dėklas užtikrina švarią ir tvarkingą erdvę, tuo pačiu sumaniai išsprendžiant kempinės lašėjimo problemą.

3. Sausas ir švarus: laikykite savo kriauklę ir lentynas švarias ir sausas naudodami mūsų virtuvės kriauklės organizatorių.Mūsų unikalus dizainas apsaugo nuo vandens dėmių, efektyviai sugeria lašantį vandenį ir turi išmanią drenažo sistemą, kad būtų išvengta vandens kaupimosi. Mėgaukitės higieniška ir organizuota virtuvės erdve.

4.Platus taikymo diapazonas: Šis kriauklės organizatorius gali laikyti jūsų šepetį, valymo priemonę, kempinę ir rankšluostį 1 vietoje, palikdamas daugiau vietos jūsų stalviršiui. Dėl to jūsų kriauklės plotas taip pat atrodo tvarkingas ir tvarkingas.

5. Patogu montuoti: kriauklės organizatorius galima lengvai pritvirtinti prie maišytuvo su paprastomis instrukcijomis. Nereikia jokių profesionalių įrankių! Lygūs paviršiai leidžia valyti vėjeliu - tiesiog nuvalykite drėgnu skudurėliu, kad išlaikytumėte higieną ir švarą.