didmeninės prekybos fabrikas 9" Senosios Kinijos Tibeto budizmas Bronzinis paauksuotas keturių galvų Amitayus Budos statula
€207.69 / €225.74

  • CN - Tibetas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Varis

Prekės kodas: d75413
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Medžiagos: bronzos auksas

Dydis: Aukštis 9inch . Ilgas 5,5 colio . Plotis 4 colių

svoris:3 KG----įskaitant pakavimo medžiagų

svorį Būklė: Gera būklė

Kilmės šalis: Tibetas

Siuntimo kaina pagal EMS / UPS / TNT / Fedex / (7-12 dienų):$

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Apie mus

Mano parduotuvėje yra daug nuostabių daiktų, kurie laukia jūsų, daugiausia užsiimantys bronzos, porceliano, sidabro, kloisono, karinių reikmenų, budistų statulų, budistų reikmenų ir aksesuarų, tokių kaip seni šeimos papuošalų amatai, kolekcijos išorine verte. Aš stengsiuosi pasiūlyti jiems po vieną ir kviečiame prisijungti prie konkurso ir pasitikėjimo tvarkos !

Apie mus

Skaitykite daugiau apie tai, kas mes esame ir už ką mes pasisakome. Jauskitės užtikrintai pirkdami iš geros reputacijos įmonės, turinčios daug patenkintų ir lojalių klientų.

Čia yra kinų fengshui bronzos turtas pinigai yuanbao Horse Pull kopūstai laiminga statula , Jis yra geros būklės ir buvo sukurtas kvalifikuotų tradicinio stiliaus meistrų su puikiais rankdarbiais . Tai puiki vertinga kolekcija, vertingas asmeninis pakeitimas ar labai gera dovana.rankų darbas yra labai puikus su neįtikėtinomis detalėmis. Nepraleiskite šios progos jį gauti . Linkiu sėkmės!

Gerbiami klientai: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ir mėgaukitės apsipirkimu "Smile". Mes nustatėme, kad yra įdomi galimybė reguliariai parduoti įvairių rūšių kolekcionuojamus daiktus ir antikvarinius daiktus užsienyje. Nors aš čia esu naujokas, bet mes suprantame, kad sąžiningumas ir nuoširdumas yra svarbesnis bet kur. Mūsų šeima Verslo pradžia Pekine ir Tibete Nuo daugelio metų taip pat mėgaukitės kolekcija iš visur.Mano parduotuvėje jūsų laukia daugybė nuostabių daiktų, daugiausia užsiimančių bronzos, porceliano, sidabro, kloizonino, karinių reikmenų, budistinių statulų, budistų reikmenų ir aksesuarų, tokių kaip seni šeimos papuošalų amatai, kolekcijos išorine verte. Aš stengsiuosi pasiūlyti jiems po vieną ir kviečiame prisijungti prie konkurso ir pasitikėjimo tvarkos !

Tarptautiniai pirkėjai:

Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Už šiuos mokesčius atsako pirkėjas

Prieš siūlydami / pirkdami

pasitarkite su savo šalies muitinės biuru, kad nustatytumėte, kokie bus šie papildomi mokesčiai Šie mokesčiai paprastai renkami pristatant krovinių (gabenimo) įmonę arba atsiimant prekę - NEPAINIOKITE jų su papildomais siuntimo mokesčiais

Politiką

Visoms prekėms taikoma mūsų 30 dienų pasitenkinimo garantija, nebent produktų sąraše nurodyta kitaip. Garantuojama, kad visos prekės bus visiškai naujos darbinės būklės, kai gausite pirkimą. Jei kyla kokių nors problemų arba jei nesate 100% patenkinti preke, nedelsdami susisiekite su mumis, kad galėtume pasiūlyti prekės pakeitimą arba pinigų grąžinimą.

PASTABA: Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje su visais priedais, dokumentais ir turiniu, kuris iš pradžių buvo išsiųstas kartu su preke. Pirkėjo padarytai žalai ši politika nebus taikoma.

Žymos

statulos Buda, statula bronza, statula Kinija