2PCS Akrilo stiklo lentynos Daugkartinio naudojimo stiklo stovas Sieninis namų ūkis po kajutės stiklo lentyna Virtuvės Vietos taupymo reikmenys
€15.41 / €30.83

  • Taikoma erdvė - Virtuvė
  • diegimo tipas - sieninis tipas
  • Medžiaga - nerūdijantis plienas
  • Tipas - Saugojimo laikikliai ir lentynos
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio numeris - Akrilo stiklo lentynos
  • funkcija - ekologiškas
  • Naudojimas - Drabužiai

Prekės kodas: d84535
Pridėti atsiliepimą

2PCS Akrilo stiklo lentynos Daugkartinio naudojimo stiklo stovas Sieninis Namų ūkis po kajute Stiklo lentyna Virtuvės Vietos taupymo reikmenys Didmeninė prekyba\Dropshipping

Punktai:

1. Universalus pritaikymas: Šis sieninis stiklo stovas gali būti montuojamas įvairiose erdvėse, tokiose kaip sandėliukai, rūsiai, namų spintelės ir kt. Tai puikiai tinka akiniams tvarkyti ir rodyti. Dėl plataus pritaikymo spektro jis puikiai tinka bet kuriam kambariui ar aplinkai.

2. Patvarus ir saugus: Pagamintas iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, šis ant sienos montuojamas stiklo stovas neturi sijų ir yra kruopščiai poliruotas. Tai nėra lengva sulaužyti ar deformuoti ir gali trukti ilgą laiką.

3. Vietos taupymas: Naudojant šilumos lenkimo technologiją, mūsų L formos sieninis stiklo stovas užtikrina stabilų ir taupantį dizainą. Su vieta laikyti akinius vertikaliai, šis novatoriškas stovas idealiai tinka mažesnėms virtuvėms ar barams.

4.Lengvas montavimas: Tiesiog išgręžkite skylę sienoje, pritvirtinkite lentyną prie sienos varžtais ir inkariniais varžtais ir mėgaukitės sienoje montuojamu stiklo stovu. Pakuotėje yra varžtai ir išsiplėtimo vamzdžiai jūsų patogumui.

5.2PCS stiklo stovas: Pademonstruokite savo stiklo dirbinių kolekciją naudodami 2PCS sieninius stiklo stelažus.Šis universalus laikymo sprendimas leidžia mėgautis netvarkinga virtuvės ar baro zona ir pakelti dekorą.

Aprašymas:

Suteikite savo virtuvei stiliaus ir funkcionalumo su stiklo lentyna po spintele.Pagamintas iš patvarios ir aptakios akrilo medžiagos, jis taupo vertingą vietą jūsų sandėliukuose ir daro jūsų gyvenimą patogesnį. Tiesiog išgręžkite skylę sienoje ir pritvirtinkite stelažą. Susitvarkykite ir pakelkite savo stiklinių indų ekraną naudodami šį lengvai montuojamą sprendimą.

Specifikacijos:

1.Name: Sieninis stiklo stovas

2. Medžiaga: akrilas

3.Galimos spalvos: juoda, skaidri

4. Bendras dydis: (apytiksliai)37.5 * 9 * 3cm / 14.76 * 3.54 * 1.18 colių

5. Storis: (apytiksliai)0.4cm / 0.16 colių

Pakuočių sąrašas:

2 * Sieniniai stikliniai stelažai

4 * varžtai

4 * išsiplėtimo vamzdžiai