Pakabinama keptuvė Stovas Universalus puodo dangtis Laikymo organizatorius Lentyna namams Restoranas Virtuvės reikmenys Indų laikiklis Virtuvės reikmenys
€43.34 / €86.69

  • Medžiaga - Metalas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d87123
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

1. "Heavy Duty": pagamintas iš storo, didelės talpos metalo su milteliniu būdu padengta apdaila ir apsauga nuo rūdžių.

2. Lubų puodų ir keptuvių lentyna: Laikikliai ant lubų, skirti laikyti, tvarkyti ir rodyti indų kolekciją vienoje kompaktiškoje erdvėje. Pašalinkite netvarką, atlaisvinkite vietos spintelėje ir apsaugokite nuo įbrėžimų. Idealiai tinka daugiabučiams, mažiems apartamentams, studijoms, mažoms virtuvėms ar bet kur, kur yra ribota saugojimo vieta.

3.Rodyti ir organizuoti: Pademonstruokite stilingą virtuvę. Specialiai sukurta puodams, keptuvėms, indams, kulinarinėms knygoms, kepimo indams, augalams ir kitiems dekoratyviniams daiktams. Viršutinė tinklelio lentyna leidžia indus lengvai pasiekti ant lygaus paviršiaus, o kabliukai išlaiko indus ir kitus indus, pakabintus vertikaliai, kad būtų galima pritaikyti organizavimą. Kabliukai gali būti perkelti ant tinklelio ar ratlankio bet kokiu būdu, kad atitiktų poreikius. Puikiai tinka kasdieniam valgio ruošimui, vakarienės vakarėlių, renginių, šventinių susibūrimų ir kt

. 4.Easy to Assemble: Pakuotėje yra tinklelio stovas su 4 kabančiomis grandinėmis (31 colio ilgio), 10 puodų kabliukų ir montavimo įranga. Matuoja maždaug 31 " L X 16 " W x 31 " H.Pakabinamas stovas gali lengvai atlaikyti 40 svarų.

5. Efektyvus vietos taupymas: pašalina netvarką, atlaisvina vietos spintelėje ir apsaugo nuo įbrėžimų. Taupo laiką ir vargą ieškant spintelių ir stalviršių. Įmontuota lentyna suteikia papildomos vietos spintelėje ir daug vietos būtiniausiems daiktams laikyti. Erdvę taupantis ovalo formos rėmas suteikia lengvą prieigą prie ankštų erdvių ir patogumą ribotam saugojimui. Puikiai tinka daugiabučiams, mažiems apartamentams, studijoms, mažoms virtuvėms ar bet kur, kur yra ribota saugojimo vieta.

6. Daugiafunkcinė lentyna: tinka įvairių tipų viršutinėms daiktadėžėms. Įdiekite virtuvėje, sandėliuke, valgomojo zonoje kasdieniams indams arba vonios kambariui rankšluosčių ir tualeto reikmenų džiovinimui. Taip pat tinka studijoms, biurui ar pasivaikščiojimui spintoje.Tvirtas centrinis tinklelis atlieka dvigubą pareigą ir veikia kaip knygų, krepšių, tualeto reikmenų, augalų ir kitų namų apyvokos daiktų lentyna. Ovali lubų lentyna su paprastomis ir stilingomis grandinėmis leidžia jūsų virtuvei tapti madingesne, švaresne ir elegantiškesne.

Pakuočių sąrašas:

Laikymo stovas*1