Drabužių pakabos jungiamasis kablys sutirštintas 10/20 vienetų Kaskadinis drabužių pakabos prailginimo spaustukas Jungiamasis kablys drabužių pakabai
€1.21 / €2.88

  • Medžiaga - PP
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d93042
Pridėti atsiliepimą

Drabužių pakabos jungiamasis kablys sutirštintas 10/20 vienetų Kaskadinis drabužių pakabos prailginimo spaustukas Jungiamasis kablys drabužių pakabai

Savybė:

Vietos taupymas: Šie kabliukai gali leisti pakabinti vieną pakabą ant kitos, o tai labai naudinga laikant ir tvarkant drabužius ir gali sutaupyti daug vietos spintoje.

Medžiaga: Pakabos jungiamasis kablys yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris yra patvarus, nelengvai deformuojamas, su lygiais kraštais ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Matmenys: Kabliuko dydis yra 2,16 x 0,78 colio, o skylės skersmuo - 0,4 colio. Jis taikomas daugumai standartinių pakabų.

Naudojimas: Kabliukas gali būti naudojamas drabužiams, krepšiams, rankšluosčiams, šalikams, kelnėms, kaklaraiščiams, diržams, skrybėlėms, marškiniams ir kt. Laikyti.

Dovana: Tai taip pat gera dovana šeimai ir draugams. Tai gali padėti sutvarkyti drabužių spintą ir padaryti ją švarią ir gražią.

Standartas:

Produkto pavadinimas: buitinis kablys

Spalva: balta

Medžiaga: PP plastikas

Produkto dydis: apie 5,5 cm / 2,16 colio ilgio, apie 2 cm / 0,78 colio pločio, o vidurinės skylės skersmuo yra 1 cm / 0,4 colio

Komplektą sudaro: 5/10/20vnt

Nata:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje rodomos spalvos. Ačiū.

Dėl rankinio matavimo leiskite 1-2 cm matavimo nuokrypį.