2 dalių Neslidi vonios kambario lentyna Nauja 360° besisukanti balta dušo organizatorius Stipri laikomoji galia Tuštybės saugykla Vonios kambarys
€12.79 / €17.56

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • 1 funkcija - Vonios kambario lentyna
  • 2 funkcija - Dušo organizatorius
  • 4 funkcija - Tuštybės saugykla
  • 3 funkcija - Vonios kampinė lentyna
  • Medžiaga - Plastmasiniai, Metalas
  • Dydis - 38*7cm
  • spalva - Balta

Prekės kodas: d93083
Pridėti atsiliepimą

Visiškai nauja ir aukštos kokybės!

Pavadinimas: 2 Vnt Balta sieninė vonios kambario lentyna

Medžiaga: plastikas, metalas

Dydis: 38 * 7cm

Kiekis: 2 vnt

Spalva: Balta Produkto aprašymas:

1. Vietos taupymas ir funkcionalumas: 2 dalių balta sieninė vonios kambario lentyna yra universalus laikymo sprendimas, kuris maksimaliai padidina jūsų erdvę. Dėl savo kampinio dizaino ir montuojamo ant sienos jis optimizuoja nepanaudotą sienos erdvę ir suteikia papildomą saugyklą, neužimdamas vertingo grindų ploto. Tai jūsų vonios kambario, virtuvės ar bendrabučio kambario tvarkymas.

2. Neslidus ir be perforacijos: Šis laikymo stovas suprojektuotas su neslidžiu paviršiumi, kad būtų galima saugiai laikyti jūsų daiktus vietoje. Montavimas be perforacijos pašalina poreikį gręžti skyles jūsų sienose, todėl jį lengva montuoti nepadarant jokios žalos. Tai be rūpesčių sprendimas tiems, kurie nori ne nuolatinės saugyklos parinkties.

3. 360° besisukantis dizainas: Vonios kambario lentyna pasižymi 360° besisukančiu dizainu, leidžiančiu pasiekti daiktus iš visų pusių. Ši patogi funkcija leidžia lengvai rasti ir atsiimti tualeto reikmenis, virtuvės reikmenis ar kitus lentynoje laikomus daiktus. Nebereikia blaškytis po netvarkingus stalčius ar spinteles.

4. Universalus saugojimas ir organizavimas: Šis kampinis laikymo stovas, turintis daugybę pakopų ir erdvių lentynų, suteikia daug vietos įvairiems daiktams tvarkyti. Naudokite jį tualeto reikmenims, kosmetikai, prieskoniams, pagardams ar mažiems virtuvės prietaisams laikyti ir rodyti. Tvirta konstrukcija užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą, patenkindama jūsų saugojimo poreikius ateinančiais metais.

5. Stilingas ir lengvai valomas: balta vonios lentynos apdaila suteikia elegancijos bet kokiam kambario dekorui.Lygų paviršių lengva valyti ir prižiūrėti. Dėl kompaktiško dydžio ir aptakaus dizaino jis yra praktiškas ir estetiškas jūsų gyvenamosios erdvės priedas.

Komplekte yra:2 Dalių Balta sieninė vonios kambario lentyna

Pastabos:

Rankinis matavimas, prašome leisti nedideles dydžio paklaidas.

Spalva gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų ekrano ekranų.