1000 Taupymo iššūkis Segtuvas Pinigų taupymas Segtuvas Taupymo iššūkių knyga su vokais, Vokų taupymo iššūkis
€7.17 / €10.87

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d1123
Pridėti atsiliepimą

Lankstus taupymo planas: Naudodami šį segtuvą galite pasirinkti, kada įnešti pinigus į voką, nesvarbu, ar tai būtų kasdien, kas savaitę ar kas mėnesį. Dėl to jis tinka mažas ir dideles pajamas gaunančioms grupėms, galite koreguoti savo taupymo tikslą pagal savo pajamas.

Įdomus ir įtraukiantis taupymo įrankis: "1000 Savings Challenge" segtuvas yra įdomus ir įtraukiantis įrankis, leidžiantis kontroliuoti savo finansus. Tai puikus būdas įtraukti visą šeimą į taupymą ir puiki priemonė mokyti vaikus taupyti pinigus.

Daugkartinio naudojimo taupymo rišiklis: taupymo rišiklį lengva valyti ir pakartotinai naudoti. Atlikite šį iššūkį, nuvalykite iššūkio kortelę ir pradėkite iš naujo. Pasiekite savo finansinius tikslus su šiuo patvariu ir praktišku segtuvu.

Puiki dovana: Šis segtuvas padeda sekti savo išlaidas ir taupymo tikslus naudojant paprastus darbalapius ir diagramas.Tai praktiška dovana šeimai ir draugams, norintiems pagerinti savo finansinius įpročius.

Kelionė be skolų: Suplanuokite savo gyvenimą naudodami "Savings Binder".Šis segtuvas padeda sekti savo išlaidas, išsikelti tikslus ir padaryti taupymą smagesnį. Nesvarbu, ar norite sutaupyti atostogoms, automobiliui ar namui, šis segtuvas padės jums kiekviename žingsnyje.

dydis: 11.5 x 11.5 x 2.5CM

Medžiaga: PVC

spalva: rausva

Pakuote sudaro:

1 x 1000 taupymo iššūkio segtuvas (nėra pinigų natūra)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.