OFBK Daugiafunkcinė atmintinė Kontrolinis sąrašas Darbų sąrašas Pad 5''x8'' Reguliuojama mano darbų kontrolinio sąrašo lenta automobiliui RV namų klasės siena
€4.06 / €8.13

  • Stilius - Atmintinės bloknotai
  • Lipnus ar ne - No
  • Magnetizmas - No
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • funkcija - Dekoravimas

Prekės kodas: d13771
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

PATOGUS, AUKŠTAS EFFECIENCY.It gali būti naudojamas išvardyti dalykus, kuriuos reikia padaryti per dieną, ir priminti sau . Išdėstykite savo tvarkaraštį organizuotai ir protingai.

LENGVA NAUDOTI. 4 skirtingos atmintinės lentos pasirinktinai. Praktinė kontrolinių sąrašų lenta, padedanti išsiugdyti gerus įpročius, pasukite mygtuką gale, kad kiekvieną dieną baigę tam tikrą sąrašo elementą pažymėtumėte varneles. Tai jums primena kiekvieną dieną, ir jūs išsiugdysite gerus įpročius.

REGULIUOJAMAS. Kontrolinio sąrašo popierius kontrolinio sąrašo lentoje yra nuimamas ir gali būti pakeistas jums reikalingomis pastabomis. Jis gali būti pakartotinai naudojamas kiekvieną dieną, kad padėtų jums tai padaryti logiškai ir aiškiai.

PATVARUS IR DAUGKARTINIO NAUDOJIMO. Pagamintas iš ABS medžiagos, jis jaučiasi lygus ir neturi įtrūkimų, mygtukų jungtis yra stipri ir nelengva sulaužyti, o tarnavimo laikas yra ilgas.

TAIKYMO SRITIS.Nešiojama lankstaus sąrašo užrašų knygelė labai tinka visureigiams, namams, biurams, išvykoms, bendrabučiams, studentų studijoms, atostogoms. Puiki dovana šeimai, draugui ir kolegoms per Padėkos dieną, Kalėdas, gimtadienį ir kitas šventes.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS-plastikas

Spalva: rožinė; Mėlynas; Žalias

Tipas: Mano darbai; Mano darbai (tušti); Tuščias kontrolinis sąrašas; Darbų sąrašas

Dydis: apie 12x20cm / 4.72x7.87in

Svoris: apie 94g

Komplektą sudaro:

1 gabalo kontrolinio sąrašo lenta

Nata:

1. Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.