Papuošalų organizatorius Stovas metalinis su padėklu su kabliukais Papuošalų stovas Vėrinių laikiklis Apyrankėms Laikrodžiai Mergaičių stalo karoliai
€5.55 / €10.09

  • modelio numeris - Papuošalų organizatoriaus stovas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Papuošalų pakuotė ir ekrano tipas - Dėklai ir ekranai
  • Produkto savybės - Auskarų ekrano stovas
  • Medžiaga - Metalas
  • elemento tipas - Papuošalų pakavimas ir rodymas

Kategorijos: Jewelry & Accessories
Prekės kodas: d138885
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

【Pilnai surinktas】: Nereikia montuoti, šis papuošalų organizatoriaus stovas nėra per didelis ar platus, neužima per daug vietos ir visus jūsų papuošalus laiko vietoje.

【Aukščiausios kokybės medžiaga】: Pagamintas iš tvirto ir aukščiausios kokybės metalo su dėklo dizainu, šis karolių laikiklis yra atsparus rūdims ir patvarus, visa konstrukcija yra tvirta ir stabili.

【Elegantiška išvaizda】: Mūsų papuošalų stovas yra rankų darbo ir kruopščiai pagamintas, elegantiškas ir stilingas dizainas tinka bet kokiam kambario dekorui, taip pat puikiai tinka profesionaliam eksponavimui parodose.

【Lengva naudoti】: Šiame papuošalų medžio stende telpa keliolika auskarų, karolių ir apyrankių, viską galite lengvai pasiekti. Daugiau jokių susivėlusių vėrinių ar rūpesčių dėl derančių auskarų. Visi papuošalai yra gerai organizuoti ir lengvai prieinami.

【Tobula dovana】: Šis papuošalų stovas yra puiki dovana jūsų draugei, mamai, seseriai ir draugams. Tai gali būti puiki gimtadienio ar Valentino dienos dovana.

Dydžių lentelė:

A stilius: 16.5cmx16.5cmx30cm/6.50inchx6.50inchx11.81inch

Stilius B: 13.5cmx13.5cmx25cm / 5.31inchx5.31inchx9.84inch

Stilius C: 13.5cmx13.5cmx25cm / 5.31inchx5.31inchx9.84inch

Komplektą sudaro:

1 Papuošalų organizatoriaus stendas

Nata:

Prašome leisti šiek tiek klaidų dėl rankinio matavimo ir skirtingų monitorių.