Gym riešo įvyniojimai Riešo suspaudimo dirželiai svorio kėlimui Riešo atrama Sporto salės treniruotės Riešo apsauga Elastinis dirželis su nykščio žiedu
€1.53 / €2.17

  • Amžius - virš 13
  • Tinkami žmonės - Vaikai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d14321
Pridėti atsiliepimą

Šie sporto salės riešo įvyniojimai yra būtini jūsų sunkiajai atletikai . Jie turi išplėstą nykščio rankovę, kuri juos laiko vietoje ir neleidžia nuslysti. Jie pagaminti iš tamprios megztos medžiagos, kuri suteikia komfortą ir atramą jūsų riešui. Jie taip pat yra nešiojami ir lengvai pakuojami į jūsų sporto krepšį. Šie sporto salės riešo įvyniojimai gali padėti pakelti sunkesnius ir saugesnius.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Lifting Wrist Wraps

Dydis: Dydis tinka visiems (60CM / 23.62 IN)

Taikoma: sportas ir kūno rengyba

Pakuočių sąrašas:

1x pakeliamas riešo įvyniojimas

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stabilus ir jaukus: Su humanizuotu nykščio mygtuku ir išplėsta nykščio rankove šie svorio kėlimo riešo įvyniojimai apsaugo jūsų rankas nuo skausmo ir kritimo. Jie suteikia jums jaukų ir stabilų sukibimą, kuris pagerina jūsų jėgą ir pusiausvyrą. Svorius galite kilnoti patogiai ir užtikrintai.

2. Reguliuojamas dizainas: Šie svorio kėlimo riešo įvyniojimai turi stebuklingą lipduką, leidžiantį pakeisti sandarumą, kad atitiktų jūsų poreikius ir mankštą. Jie palaiko jūsų riešus stabilius ir neleidžia jiems paslysti ar judėti, pagerindami sukibimą ir našumą.

3. Patvarus ir elastingas: Mūsų svorio kėlimo riešo įvyniojimai yra puikus sprendimas jūsų riešo sveikatai ir našumui. Jie pagaminti iš patvarios tamprios megztos medžiagos, kuri suteikia jums elastingumo ir gerą oro pralaidumą. Daugiau jokių riešo traumų, tik daugiau jėgų ir pasitikėjimo savimi.

4.Universalus naudojimas: Šie riešo įvyniojimai suteikia puikią riešų atramą ir stabilumą įvairių sporto šakų ir pratimų metu. Jie leidžia pakelti daugiau svorio, atlikti daugiau pakartojimų ir sukurti daugiau raumenų. Jie puikiai tinka kūno rengybos gerbėjams, norintiems sustiprinti savo jėgą ir stabilumą bet kurioje sporto šakoje, susijusioje su riešo judesiais, pavyzdžiui, tinkliniu, sunkiąja atletika ar jėgos treniruotėmis.

5. Lengvas ir stiprus: Šie svorio kėlimo riešo įvyniojimai yra lengvi, maži ir nešiojami, todėl galite lengvai juos supakuoti ir naudoti, kad ir kur eitumėte. Jie skirti kryžminėms treniruotėms ir suteikia jums didesnę riešo atramą ir sukibimą, o tai pagerina jūsų našumą ir apsaugo riešus.