Anime pelės kilimėlis Mielas kompiuterio pelės kilimėlis Žalias kvadratinis vandeniui atsparus pelės kilimėlis Neslystantis guminis pagrindo pelės kilimėlis biuro nešiojamam kompiuteriui
€2.41 / €3.26

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d1570
Pridėti atsiliepimą

【Originalaus dizaino pelės kilimėlis 】Kruopščiai parinkti modeliai yra patrauklesni. Šis pelės kilimėlis yra kruopščiai atspausdintas ryškia spalva, neišblukęs. 9.5 × 7.9 × 0.12 colių / 240mm×200mm×3mm. 3mm sutirštintas dizainas. Jis taikomas visų tipų pelėms ir paviršiams.

【Itin lygus paviršius】Tekstūra yra tankesnė su 235 ° F ir aukšto slėgio apdorojimu. Pelę galima greitai perkelti ir tiksliai išdėstyti ant slidaus paviršiaus. Puikiai tinka nešiojamam kompiuteriui, kompiuteriui ir asmeniniam kompiuteriui.

【Neslidus guminis pagrindas】Tankus atspalvis ir neslystantis natūralaus kaučiuko pagalvėlės pagrindas gali tvirtai suimti darbalaukį. Aukščiausios kokybės minkšta medžiaga jūsų patogumui ir pelės valdymui.

【Plaunamas dizainas ir apsauga nuo išblukimo】Šis pelės kilimėlio kilimėlis pagamintas iš mutispandex, kuris turi puikų fiksavimo spalvų efektą. Skystas dėmes galima valyti vandeniu nuolatiniam naudojimui. Ir jis neišnyks pakartotinai valant.

【Platus pritaikomumas】Puikiai tinka visiems pelių tipams,Unikalūs nuostabūs raštai, ryškios spalvos, geriausia dovanos idėja. Suteikite naują jausmą savo biuro gyvenimui.