Sulankstomas jogos kilimėlis TPE neslystantis dvipusis sulankstomas kilimėlis Sporto salės mankšta Kelionės Smūgius sugeriančios grindų treniruotės Mat Pilates & Fi H3D7
€14.00 / €28.02

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Storis - 4 mm (vyresnysis tipas)
  • Ilgis - 183cm*61cm
  • Medžiaga - tpe
  • modelio numeris - Sulankstomas jogos kilimėlis

Prekės kodas: d1804
Pridėti atsiliepimą

Produkto pavadinimas: Sulankstomas jogos kilimėlis

Produkto dydis apie: 183 * 61 * 0.4cm / 72.04 * 24.01 * 0.15in

Sulankstytas dydis: 37 * 30 * 7cm / 14.56 * 11.81 * 2.75 colio

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: TPE

Produkto savybės:

1. Talentinga kokybė: Šis jogos kilimėlis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir ilgalaikį veikimą. Jis sukurtas taip, kad atlaikytų lauko ir vidaus treniruočių griežtumą, todėl yra idealus pasirinkimas kūno rengybos entuziastams.

2. Nešiojamas ir sulankstomas: Dėl sulankstomo dizaino šį jogos kilimėlį galima lengvai nešiotis ir laikyti. Jis užima minimalią vietą jūsų sporto krepšyje ar kuprinėje, todėl galite jį pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte. Puikiai tinka treniruotėms lauke ar kelionėms.

3. Neslidus ir triukšmą mažinantis: Šis kilimėlis yra specialiai sukurtas taip, kad užtikrintų puikų sukibimą ir neleistų slysti ar slysti treniruotės metu.Be to, jame yra triukšmą mažinantis sluoksnis, užtikrinantis ramią ir ramią mankštą.

4. Universalus ir daugiafunkcis: Šis kilimėlis tinka ne tik jogai, bet ir įvairioms kitoms kūno rengybos veikloms, tokioms kaip pilatesas, tempimas ir aerobika. Dėl savo universalumo jis puikiai papildo jūsų namų sporto salę ar studiją.

5. Lengva valyti: Svarbu palaikyti higieną, ypač kai kalbama apie treniruoklius. Šį jogos kilimėlį galima lengvai nuvalyti drėgna šluoste ar švelniu muilu, užtikrinant švarias ir gaivias treniruotes.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

Siuntą sudaro:

1 vnt Sulankstomas jogos kilimėlis

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Norėdami gauti daugiau informacijos apie prekes, galite susisiekti su mumis. Jei jums reikia daugiau šios prekės, galite susisiekti su mumis.mes suteiksime jums geriausią kainą. Palikite savo žinutę!