Dubens dugno treniruoklis Šlaunų tonikas Pogimdyminė reabilitacija Moterų šlaunų treniruoklis Vidinės kojos raumenų treniruoklis Treniruoklis Fitneso įranga
€4.47 / €6.99

  • Mokymo svetainė - Kojos, raumenų Relex aparatas
  • modelio numeris - NĖRA
  • Sporto rūšis - Raumenų releksacija
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d20891
Pridėti atsiliepimą

Dubens dugno treniruoklis Šlaunų tonikas Pogimdyminė reabilitacija Moterų šlaunų treniruoklis Vidinės kojos raumenų treniruoklis Treniruoklis Kūno rengybos įranga

Mūsų šlaunų treniruoklis yra trikampio formos, užtikrinantis saugumą, stabilumą ir ilgaamžiškumą, efektyviai mankštinant giliuosius raumenis. Naudokite jį norėdami atlikti skirtingus pratimus skirtingoms kūno dalims, o poveikis yra puikus.

Šis dubens klubų treniruoklis gali padėti suformuoti tobulas užpakalio kreives, pagerinti dubens dugno raumenis, įtempti makštį, todėl atrodysite jaunesnė ir gražesnė. Tai geras pasirinkimas tiems, kurie nerimauja dėl to, kad nėra formos.

Šlaunų treniruoklio pagalba jis efektyviai sustiprina jūsų vidinę/išorinę šlaunų dalį, dubens dugno, sėdmenų raumenis, suteikdamas patrauklią figūrą.

Tinka motinoms po gimimo, žmonėms, dirbantiems sėdimą darbą, dramblio kojoms, neįtemptiems sėdmenims ir visiems, norintiems mankštintis fiziškai, kad pagerintų savo fizinį pasirengimą.

Visiems, kurie dovanų gaus mūsų šlaunų treniruoklį, tai patiks. Puikiai tinka įvairiems festivaliams ar ypatingoms dienoms.

Aprašymas:

Pristatome mūsų dubens dugno raumenų treniruoklį – revoliucinį prietaisą, skirtą padėti pasiekti tobulą kreivę ir pagerinti bendrą sveikatą. Šis dubens dugno raumenų treniruoklis ne tik puikiai tinka formuojant kreives, bet ir padeda sustiprinti dubens dugno raumenis, įtempti makštį ir pagerinti seksualinį gyvenimą. Atsisveikinkite su suglebusiais raumenimis ir pasisveikinkite su jaunatviškesne ir gražesne išvaizda. Mūsų dubens dugno raumenų treniruoklis turi integruotą aukštos kokybės spyruoklės dizainą, kuris užtikrina gerą ir be triukšmo treniruotę.Jis tinka pogimdyminėms motinoms, sėdintiems asmenims, turintiems dramblio kojas ar stiprią ranką, nesustingusius klubus ir visiems, norintiems pagerinti savo sveikatą mankštinantis. Paprastas, bet efektyvus, šis dubens dugno raumenų treniruoklis gali būti naudojamas nukreipti į įvairias kūno dalis, įskaitant dubenį, šlaunis ir sėdmenis. Lengvai atlikite įvairius pratimus ir greitai pamatykite puikius rezultatus. Investuokite į savo sveikatą ir grožį šiandien su mūsų dubens dugno raumenų treneriu. Patirkite stipresnio dubens dugno, pagerėjusio raumenų tonuso ir pagerėjusios bendros savijautos pranašumus.

Prekės pavadinimas: Dubens dugno treneris

Medžiaga: ABS, geležis

Savybės: nešiojamas, ilgalaikis, lengvas, daugiafunkcis

Informacija apie dydį:

L: 30cm / 11.81", W: 12cm / 4.72", H: 6cm / 2.36" (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 x Dubens dugno treniruoklis