Cat Plush Notebook Cat Journal Notebook Vaikams su 2 katės ausimis Mini kietu viršeliu pūkuotas sąsiuvinis su kišene ir dviem katės ausimis
€5.46 / €7.80

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d21041
Pridėti atsiliepimą

Susipažinkite su mūsų minkštais, patogiais neaiškiais nešiojamaisiais kompiuteriais vaikams! Su mielu dienoraščio dizainu, kuris patiks jūsų mažam vaikui, jis puikiai tinka Padėkos dienai, Kalėdoms ar tiesiog naudoti bet kuriuo metu. Dėl minkštos tekstūros sunku sudėti! Be to, tai bus puiki dovana jūsų jaunam menininkui.

Apgyvendinimo įstaigos:

Dydis: 14.5 * 10.8cm/5.70 * 4.25 colių

Svoris: 145 g

Medžiaga: pliušinis

Spalva: balta/rožinė/įvairiaspalvė/violetinė

Vieta: gimtadienis, išleistuvės, vakarėlis

Dovanų teikimo santykiai: jaunesni metai, meilužis, draugas, vaikas, klasės draugas

Dovanų dovanojimo objektai: Kalėdos, pavasario šventė, Naujųjų metų diena, Vaikų dienos šaltinis

Produktų sąrašas

Pūkuotos katės dienoraštis mergaitėms*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės medžiagos: Su aukštos kokybės pliušine medžiaga mūsų kačių pliušinis nešiojamasis kompiuteris užtikrina patogų ir ilgalaikį naudojimą.Tai puiki dovana kačių mylėtojams ir ieškantiems minkštų bei stilingų kanceliarinių prekių.

2.Žavinga išvaizda: Katės pliušinis nešiojamasis kompiuteris sukurtas žavingos ir žavingos išvaizdos, su dviem pliušinėmis ausimis, kurios privers jus įsimylėti. Dėl sklandžių puslapių jis puikiai tinka rašyti ar piešti, ir jūs negalėsite atsispirti jo glamonėjimui.

3.Pūkuotas rašymo kompanionas: Šis katės pliušinis sąsiuvinis turi pūkuotą išorę su puslapiais, užpildytais svajonėmis, prisiminimais, mintimis ir tikslais. Tai smagus būdas praktikuoti kaligrafiją ir piešimą glamonėjantis su savo pūkuotu draugu.

4.Praktiška dovana: Nustebinkite savo mažą mergaitę šiuo žavingu katės pliušiniu sąsiuviniu. Puikiai tinka mergaitėms nuo 6 iki 12 metų, kurios mėgsta švelnius gyvūnus ir rašymą. Su minkštu ir pūkuotu dangteliu, spirale surištu dizainu ir mielomis katės ausimis

5.Handy to Ring: Dėl lengvo ir kompaktiško dizaino šis kačių pliušinis nešiojamasis kompiuteris puikiai tinka pasiimti su savimi lauke. Naudokite jį bet kada ir bet kur, norėdami užsirašyti pastabas, eskizuoti idėjas ar rašyti dienoraščio įrašą.