(nemokamas logotipo graviravimas) A5/A6 Lovers College studentų užrašų knygelė, odinė užrašų knygelė su užraktu, verslo susitikimo minutės, dienoraštis
€21.23 / €29.90

  • modelio numeris - a5-00532
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d22273
Pridėti atsiliepimą

A5 (didelis) yra su kortelių lizdo dizainu; B6 (mažas) neturi kortelių lizdo, bet turi spalvotą kraštą.

Viename sąsiuvinyje taip pat gali būti išgraviruotas logotipas, dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą.

Nešiojamojo kompiuterio kaina skirsis priklausomai nuo apvalkalo medžiagos, vidinės puslapio medžiagos, popieriaus tankio, vidinių puslapių skaičiaus, viršelio kokybės ir kt. Palyginkite save arba susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba ir mes galime geriau rekomenduoti jums tinkamą nešiojamąjį kompiuterį.

Mes naudojame burbulinės plėvelės voko maišelio pakuotę, kurią nelengva išmušti.

Sutirštintas popierius: Pasirinkite 80 g akis apsaugantį popierių, kad apsaugotumėte mokinių regėjimą. Popierius yra geros kokybės ir rašo sklandžiai. 120 lapų (240 puslapių) vidinių puslapių, galinčių rašyti iš abiejų pusių, be rašalo nutekėjimo.

Kietos odos dangtelis: labai geras atsparumas vandeniui, geras vandeniui atsparus efektas ir gali apsaugoti vidinius puslapius nuo pažeidimų.Apsaugokite nuo įbrėžimų ir padarykite, kad užrašų knygelė tarnautų ilgiau.

Sustiprintas įrišimas: pakartotinis įrišimas susiuvant, o po to sutvirtinamas klijais, kad puslapiai nenukristų.

Dizainas su užraktu: Tai padidina įrašymo malonumą ir gali apsaugoti privatų turinį. Spyna yra širdies formos, kuri gali būti naudojama kaip porų užrašų knygelė.

Ant viršelio atspausdintas logotipas: Lazeriu graviruojamas logotipas ant viršelio, kurį galima pritaikyti unikaliam užrašų knygelei.

gali būti naudojamas kaip kelionės dienoraštis

Gali būti naudojamas kaip namų darbų užrašai,

Galima naudoti kaip kasdienę atmintinę

Taip pat galite įrašyti savo pavasarį, vasarą, rudenį ir žiemą realiuoju laiku

užšaldyti gyvenimą ant popieriaus

Saugokite gerus prisiminimus dabartyje

Kai pažvelgsime atgal

Atidarykite dirželį, atidarykite užrašus

Į mano širdį

liejasi gabalėlis laimės jį lydės ir laikas

Nuolatinis atnaujinimas, nuolatinis poskonis.