40x60cm Dirbtinių lapų privatumo tvoros ekranas Kalėdinė dekoracija Anti-UV modeliavimo gamykla Sieninis sodas Vestuvių fono skydelis
€13.84 / €27.68

  • Augalų stilius - Lapas
  • vnt skaičius - 1vnt
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d434021
Pridėti atsiliepimą

F valgymai :

Dekoratyvinis efektas

Lapinių lentų plokštės puikiai tinka privatumui, pagražina jūsų teritoriją tikrovišku vaizdu ir pertvarko jūsų kiemo tvorą, terasą, sodą, kiemą, šaligatvį, kambarį, sieną, vidų ar lauką.

Tinkamas dydis

Dirbtinė augalų siena užtikrina 60 * 40 cm / 23,58 * 15,72 colių aprėpties plotą, puikiai atrodo ant sienų, tvorų ir kt., O tai labai tinka gyvenamųjų ir komercinių patalpų ar lauko sodo dekoravimui.

Lengva prižiūrėti

Jokios priežiūros, laistymo, toks plastiko žalinimas gali sutaupyti daug laiko ir energijos. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie neturi laiko sodui.

Aukštos kokybės medžiagos

Šie dirbtiniai žalieji augalai yra pagaminti iš minkšto prisilietimo perdirbamo didelio tankio polietileno (PE), patvarūs ir lengvi, netoksiški žalieji augalai yra atsparūs UV spinduliams, mažai priežiūros reikalaujantys ir ekologiški.

Lengva įdiegti

Lengva pjaustyti ir montuoti, tiesiog naudokite buitines žirkles, kad iškirptumėte ir įdiegtumėte šiuos tikroviškus modeliavimo įrenginius. Naudokite pateiktus kabelių kaklaraiščius, kad prijungtumėte ir pritvirtintumėte, kad galėtumėte lengvai įdiegti tvorą.

S pecifications :

Tipas: modeliavimo įrenginio siena

Medžiaga: plastikas

Prekės spalva: Žalia

Dydis: 60 * 40 * 8cm / 23.58 * 15.72 * 3.14inch (L * W * H)

Svoris: 500g/17.64oz

Pakuočių sąrašas

1* imitacinė augalo siena

2*vinis

4*kaklaraištis