Rožių dovanų dėžutė Amžinojo muilo gėlių papuošalų dėžutė Žiedas Kaklo papuošalų laikymo dėžutė Kūrybinė dviguba atvira amžina rožių dėžutė
€11.09 / €26.40

  • Proga - Lyties atskleidimas
  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d443809
Pridėti atsiliepimą

Šioje stiprioje ir tvirtoje rožių dovanų dėžutėje yra nesavanaudiška ir didelė simuliacinė rožė, kurią galima naudoti daugiafunkciniais tikslais. Puiki dovana bet kokiai progai, ši dėžutė tikrai sužavės jūsų artimuosius.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: Akrilas + oda užpildytas popierius

Gaminio dydis: 10.2 * 9.8 * 11cm/4.02 * 3.86 * 4.33 colių

Gaminio svoris: 300g

Produktų sąrašas:

1*Rožių dovanų dėžutė

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puiki medžiaga: Mūsų rožių dovanų dėžutė pagaminta iš tvirto akrilo ir oda užpildyto popieriaus, užtikrinanti lygią, be įbrėžimų apdailą.Aukštos kokybės medžiagos užtikrina, kad dėžutė būtų tvirta ir tvirta, nelengvai sulaužoma ir sukurta taip, kad tarnautų ilgai, todėl gausite puikų produktą, kuris gali atlaikyti įprastą naudojimą.

2.Well Significance: Išreikškite amžiną meilę mūsų rožių dovanų dėžute.Kiekviena išsaugota rožė simbolizuoja meilę ir grožį, apgaubta specialia technika, kad išlaikytų savo ryškią spalvą ir begalinį žydėjimą. Įkvėpkite prasmę tobula dovana bet kokiai progai, apšviesdami nesavanaudišką ir ilgalaikę jūsų meilės prigimtį.

3.Didžiulė rožė: pradžiuginkite savo artimuosius įmantria ir elegantiška Rožių dovanų dėžute, kurioje yra tikroviška aukšta simuliacinė rožė, kuri nustebins juos savo grožiu. Ši dovanų dėžutė, puikiai tinkanti bet kokiai progai, yra unikalus būdas išreikšti savo meilės ir dėkingumo jausmus.

4. Daugiafunkcinis naudojimas: Ši rožių dovanų dėžutė yra ne tik graži puošmena, bet ir praktiškas laikymo dėklas.Į dėžutės vidų galite įdėti lūpų dažus, pakabukus, karolius ir žiedus, o gaminiu patenkinti įvairius poreikius.

5.Nuostabi dovana: parodykite savo artimiesiems, kaip jums rūpi ši graži rožių dovanų dėžutė.Idealiai tinka nustebinti savo merginą, žmoną ar motiną ypatingomis progomis, tokiomis kaip gimtadieniai, Valentino diena ar Motinos diena.Praneškite jiems, kad jie yra vertinami šia apgalvota dovana.