Stalo vakuuminis nešiojamas mini vakuumas stalo valikliui belaidis&360 laipsnių rotacinis dizainas plaukų trupiniams valyti kompiuteris
€7.73 / €11.05

  • Proga - Lyties atskleidimas
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • modelio numeris - stalinis dulkių siurblys
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d441197
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

Mielas dizainas Mažas kūnas, didelis efektas, lengva nešiotis, taupoma vieta

Pagrindinių dulkių pašalinimas, lengvai sugeriami maži daiktai, valykite švariau

Lengva valdyti, suteikite vaikams švarią mokymosi aplinką

360 Kylantis siurbimas, sklandus sukimasis, tolygus vėjas, švarus siurbimas

Specifikacijos:

Gaminio dydis: 8 * 8 * 5.5cm/3.14 * 3.14 * 2.16in

Produkto medžiaga: ABS, nailonas, elektroniniai komponentai

Produkto pakuotė: spalvota dėžutė

Maitinimo režimas: 2 Nr. 5 baterijos (būtina)

Šiltas raginimas: Produkto dydis matuojamas rankiniu būdu ir yra nedidelė klaida, prašau man atleisti! Dėl skirtingų monitorių skirtumo nuotraukos gali neatspindėti tikrosios prekių spalvos. Prašome priimti tikrąjį objektą kaip standartą, ačiū!

Pasitenkinimo garantija: Mes suteiksime jums aukštos kokybės garantinį aptarnavimą. Nesivaržykite pirkti.Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis!

Produktų sąrašas:

mini stalinis dulkių siurblys*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Efektyvus valymas】Belaidžiai rankiniai dulkių siurbliai gali padėti greitai patraukti ir susidoroti su aplinkiniais šuliniais. Šis belaidis rankinis dulkių siurblys užtikrina galingą siurbimą.

2.【Delno dydžio vietos taupymas】Rankinis, miniatiūrinis stalinio dulkių siurblio dizainas daro jį neabejotinai geriausiu pasirinkimu valant negyvas vietas, kurias sunku pasiekti. Dėl išradingos fishtail formos jis yra ir darbalaukio ornamentas, ir šiek tiek dulkių siurblys.

3.【Specialus belaidis dizainas】Net ir mažoje vietoje jį paprasta transportuoti ir naudoti.stalo vakuumas pasižymi išskirtine stilinga išvaizda ir grakščiomis ergonominėmis proporcijomis.Jis ne tik telpa delne, bet ir papildo įvairias interjero dizaino temas.

4.【Patvari medžiaga】Mažytis stalinis dulkių siurblys yra pagamintas iš tvirtos ir aukštos kokybės ABS medžiagos. Nailono šepetys apačioje yra gana tvirtas ir patvarus. Ilgalaikis naudojimas nėra lengvai iškraipomas ar sunaikinamas.

5.【Platus pritaikymas】Ant stalų, sofų ar automobilių mini vakuumas stalams gali lengvai pašalinti dulkes, popieriaus atraižas, naminių gyvūnėlių plaukus, pūkelius, pelenus ir maisto trupinius. Bet kokius užkampius ir užkampius lengva pasiekti.