Kaklo lemputė USB įkraunamai kaklinei lempai skaityti 3 ryškumo lygiai Sulenkiamos ir lanksčios rankos 3 spalvos sulankstoma šviesa
€12.23 / €24.46

  • Proga - Padėkos diena
  • Medžiaga - MEDVILNĖ
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d441338
Pridėti atsiliepimą

Ši skaitymo kaklo lemputė yra puikus kompanionas jūsų vėlyvo vakaro skaitymo sesijoms! Lengvai sureguliuokite ryškumą naudodami aukštos kokybės LED lempos karoliukus, kad galėtumėte skaityti neįtempdami akių. Šviesa yra lengva ir lengvai įkraunama, todėl ją patogu turėti namuose.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Neck Reading Light

Spalva: Juoda, Rožinė

Medžiaga: TPE

Spalvos temperatūra: geltona (3000K), šilta balta (4500K) ir šalta balta (6500K)

Ryškumo reguliavimas: 3 lygiai

Maitinimo režimas: USB įkrovimas

Baterijos talpa: 1000mah

Taikomas laikas: 80 valandų (bendrasis rodmuo, viena galva)

Grynasis kiekis: 140g

Produktų sąrašas:

1* Kaklo skaitymo lemputė

1* Įkrovimo laidas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.3 Spalvų temperatūros režimai: Su 3 ryškumo lygiais ir 3 spalvų temperatūros režimais (geltona, šilta balta ir šalta balta), šią kaklo skaitymo lemputę galima lengvai reguliuoti, kad atitiktų jūsų unikalius apšvietimo pageidavimus.

2. Patogus apšvietimas: Ši kaklo skaitymo lemputė suteikia ryškų ir akims patogų apšvietimą. Apgalvoto dizaino, naudojant aukštos kokybės LED lempos karoliukus, jis suteikia patogią ir sveiką skaitymo patirtį be jokio mirgėjimo.

3.1000 mAh baterija: Lengvai skaitykite iki 80 valandų, nes mūsų kaklo skaitymo lemputė yra patogi 1000 mAh baterija. Kartu su C tipo įkrovimu lengva išlaikyti įjungtą šviesą.

4.Patogumas laisvų rankų įranga: mėgaukitės skaitymu nelaikydami žibintuvėlio ar knygos lemputės.Mūsų kaklo skaitymo lemputė sukurta optimaliam nešiojamumui, turi lanksčią, sulenkiamą ranką, kad būtų galima reguliuoti jos kampą, ir lengvą konstrukciją, kad būtų patogu priglusti prie kaklo.

5. Universalus naudojimas: patirkite ryškų ir patogų apšvietimą naktiniam skaitymui, žvejybai, stovyklavimui ar remonto darbams. Ši kaklo skaitymo lemputė taip pat veikia kaip apsauginė lemputė naktiniam bėgimui ir puikiai tinka audimui dėl plataus pritaikymo.