9 pakuotė 3.15 colio nerūdijančio plieno pyrago žiedų formos Apvali žiedo forma, skirta virti su stūmikliu
€18.97 / €27.10

  • Medžiaga - nerūdijantis plienas
  • Tortų įrankių tipas - Pelėsiai
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d449717
Pridėti atsiliepimą

Torto žiedo forma pagaminta iš aukštos kokybės maistinio sutirštinto nerūdijančio plieno, kuris yra atsparus rūdijimui ir patvarus, gražios išvaizdos, saugus ir patikimas, nelengvai lūžta ir deformuojasi, turi lygius kraštus, todėl net vaikai gali juo naudotis užtikrintai.

Nerūdijančio plieno kepimo žiedo forma tinka ne tik kepti pyragus, putėsius, sūrio pyragą, tiramisu, sausainius, pyragus, blynus ir kt., Bet ir tinka patiekti desertus, užkandžius, formuotus ryžius, daržoves ir bulvių košę ir kt., Gaminant maistą Turi gražią ir estetinę formą.

Tortų formoje yra stūmimo strypas, kurį patogiau naudoti. Tiesiog įdėkite maistą į apskritimą ir švelniai paspauskite žemyn slėgio plokštele, kad išstumtumėte pyrago ratą.

Tortų formos yra lygios ir nelipnios viduje ir išorėje, lengvai valomos, tinkamos plauti indaplovėje, saugios orkaitėje, saugios šaldiklyje.

Torto žiedo skersmuo 8 cm (3,15 colio), gylis 4 cm (1,57 colio).

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabras

Pakuote sudaro:

9 x torto žiedas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

9 pakuotės 3.15 colio nerūdijančio plieno pyrago žiedų formos Apvali žiedo forma, skirta virti su stūmikliu