Galinės pakuotės mergaičių mokyklai Didelės talpos lengvos mokyklinės kuprinės Gradientas Rožinė pradinės mokyklos krepšys Vaivorykštės kuprinė
€20.29 / €40.58

  • Medžiaga - Poliesteris
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - Laikymo krepšiai

Prekės kodas: d453707
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Galinis krepšio dizainas yra patogus su šviesą atspindinčiomis juostelėmis, todėl saugiau keliauti naktį. Mokyklinis knygų krepšys tinka daugeliui scenarijų, tokių kaip ėjimas į mokyklą, žygiai, vaikščiojimas ir kt.

Specifikacijos:

Medžiaga: ekologiškas vandeniui atsparus lengvas poliesteris

Dydis:

Mažas: apie 41 * 30 * 16 cm / 16.14 * 11.81 * 6.30 colių

Didelis: apie 45 * 32 * 18 cm / 17.72 * 12.60 * 7.09 colio

Sunkumas:

Mažas: apie 600 g

Didelis: apie 650 g

Taikomas amžius: tinka nuo pradinės mokyklos iki vidurinės mokyklos

Pakuočių sąrašas:

1 Kuprinė su pakabuku

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Kelios kišenės】: Vaivorykštės kuprinės viduje yra didelė pagrindinė kišenė su užtrauktuku ir dvi šoninės tinklinės kišenės. Kelių akių kišenės yra skirtos padidinti pakuotės talpą.

2.【Sumažinkite pečių spaudimą】: Platesnės ir storesnės pečių juostos gali padėti sumažinti spaudimą vaiko pečiams, o mokyklinis krepšys yra palankesnis augimui ir sveikatai.

3.【Patvari medžiaga】: Kuprinė pagaminta iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, kuri yra patvari ir gali būti naudojama ilgą laiką. Mokyklinis krepšys yra atsparus vandeniui ir ekologiškas.

4.【Mažas ir kompaktiškas】: Vaivorykštės kuprinė yra lengva ir nešiojama, todėl galite ją pasiimti bet kur ir naudoti. Mokyklinis knygų krepšys yra kompaktiškas ir lengvai laikomas neužimant per daug vietos.

5.【Platus naudojimo spektras】: Ši miela gradiento vaivorykštės dizaino princesės kuprinė puikiai tinka paaugliams berniukams ir mergaitėms ir puikiai tinka eiti į mokyklą, žygiuoti, vaikščioti ir kt.